update video foto - inundații pe valea oltului. râul a ieșit din matcă și acoperă carosabilul pe dn7!

inundatii valea oltuluiRâul Olt a ieșit din matcă marți dimineață pe DN7, pe Valea Oltului în zona kilometrului 237, acolo unde traficul este deviat pe vechiul drum. Apa acoperă deja o parte din carosabil, iar circulația auto este deocamdată ușor afectată.

Ploile abundente căzute în ultimele zile, a făcut ca Oltul să crească în volum vertiginos și să iasă în unele zone din matcă. Așa s-a întâmplat și marți dimineață pe Valea Oltului, acolo unde în apropiere de Lazaret, la kilometrul 237 apa a acoperit carosabilul, chiar pe drumul pe unde este deviat traficul din cauza lucrărilor care se execută la viaductul închis pentru reparații.
Conform IPJ Vâlcea Oltul a ieșit din matcă și acoperă o porțiune de aproximativ un metru din carosabil și pe o lungime de mai bine de 10 metri, pe sensul de mers dinspre Brezoi către Sibiu.coada valea oltului
Conform voceavalcii.ro, la faţa locului au ajuns poliţiştii rutieri precum și reprezentanţii de la Secţia de Drumuri Naţionale Vâlcea şi cei de la ABA Olt, iar traficul a fost restricţionat în zonă.

UPDATE VIDEO (ora 14:25) – Trafic îngreunat în zonă
Pe grupul Info Trafic Jud. Sibiu au fost postate imagini video din zona unde apa a ajuns pe carosabil. Traficul se desfășoară cu dificultate și se circulă alternativ.

YouTube video

Foto: Vocea Valcii

Ultima oră

Comentariul meu