video – teribilist la volan la intrarea pe valea oltului dispre sibiu. depășiri pe linie continuă!

teribilist2Un fan al paginii de Facebook Topul Mârlanilor, a trimis două filmări video cu un șofer care efectuează depășiri pe linie continuă, între Tălmaciu și Lazaret, pe DN7.

Imaginile video au fost surprinse în data de 27 martie de către un cititor care le-a trimis printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook. În aceste imagini se observă cum mașina înmatriculată în Maramureș, efectuează depășiri riscante și în zonă interzisă, între Tălmaciu și Boița și mai apoi între Boița și Lazaret, pe DN7, pe raza județului Sibiu.

VEZI AICI IMAGINILE VIDEO CU ACEST ȘOFER!

”Pana la brezoi tot depasiri de genul acesta a facut”, ne-a transmis cel care a filmat imaginile video.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Si ca sa se tina dupa el tinand cont ca e tot o linie continua valea oltului pana la lazaret din cauza lucrarilor este trasata linie continua celalalt cum a depasit ?????????????????
    Articol varza in jumatate din zonele cu linie continua de pe valea oltului se putea trasa linie discontinua dar cu Dorel la CNADNR si cu unu ca voi care ii canta in struna las ca merge si asa la ce sa mergi repede stai dupa unu care duce blana de oaie incarcat pana la cer cu 30 la ora…..
    Sa vedeti cum depasesc tirurile aici nu un mercedes.