video revoltător – fanii lui sparta praga filmați când urinează pe o femeie din sibiu în centrul romei

fani sparta pragaAceste imagini fac înconjurul Europei în ultimele zile și din păcate au oarecum legătură și cu Sibiul. Fanii cehi ai echipei Sparta Praga au fost surprinși când urinau pe o femeie care este originară din Sibiu.

Pe această femeie o cheamă Isabela și a fost umilită în ultimul hal de suporterii echipei Sparta Praga, grupare care a jucat un meci cu Lazio Roma. Isabela este de origini din Sibiu și practică cerșătoria și le-a spus celor din media italiană și franceză că nu se întoarce acasă. ”Trăim sub un pod la Roma. Vin de la Sibiu, dar acolo nu se mai poate trăi”, a spus aceasta presei din Franța, citată de voceatransilvaniei.ro.
Imaginile de mai jos au fost filmate înainte de meciul cu Lazio, pentru calificarea în optimile Europa League. În acestea se vede clar cum ultraşii cehi au urinat pe o femeie care cerea de pomană întinsă pe jos pe Ponte Sant’Angelo, la doi paşi de Vatican.
Scena înfiorătoare, a fost filmată şi postată pe YouTube de Casto López de la El Paìs.
Totul s-a întâmplat pe 17 martie, la Roma. Fanii lui Sparta Praga, sosiţi în capitala Italiei pentru meciul cu Lazio, au făcut acest gest incalificabil în timp ce se plimbau prin centrul istoric al Romei. Acolo s-au oprit să urineze asupra unei femei care cerşea pe Ponte Sant’Angelo. Deşi şi-au dat seama de ceea ce se întâmplă, niciunul dintre trecători nu s-a gândit să mişte un deget. Unii chiar au lăsat să le scape un zâmbet. Speriată cerşetoarea româncă originară din Sibiu, s-a ridicat şi a plecat.

https://youtu.be/toLo2FT-q3s

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. bine i-a facut…
    cum sa nu se poata trai in sibiu
    doar cine nu munceste nu are nimic
    sa mearga la servici!

  2. Poate ca daca am lua exemplul am reusii sa ii trimitem la munca pe cersetori sanatosi care ii vedem si la romania te iubesc ca cersesc dincolo si vin si isi fac vile in tara. Iar noi muncim si ne luam prima garsoniera cu 30 de ani de rate.

  3. REVOLTATOR!!! Extraordinar!! S-a ridicat in picioare si a plecat!! Extraordinar!! s-a intamplat o minune!! O femeie atinsa de urina sfinta s-a vindecat de cersetorie si a plecat!! Pare cam sanatoasa femeia aia!! De munca a auzit vreodata???

    1. si a plecat? cu camionul tatra ,din parcarea cu asfalt sau din insula slavona sau au cofundat-o pe doamna cu doamna brancoveanu si aveau nevoie asa un pic, sa se dea grozavi la noua europa in intregime de slavi, pana inca un pic,cred ca o sa ajunga si la palatul culturii in iasi ,daca nu si in chisinau…