super weekend la fratelli. de la paris via dubai vine la sibiu celebrul dj benjamin grey's!

benjamin okCând am spus că presimțim că weekendul care bate la ușă o să fie unul ”greu” la Fratelli în Sibiu, ei bine să știți că nu am glumit. Mai întâi se face ”încălzirea” vineri seară la ”Get flirty”, iar sâmbătă se continuă cu o seară incendiară pentru că vine DJ Benjamin Grey’s!

Mai țineți minte cum era înainte să apară facebook și smartphone-urile? Ne referim cum era să mergi în club și cereai barmanului un pix ca să notezi un număr de telefon la o domnișoară drăguță, iar uneori îl scriai direct pe mână.
La asta ne-a zburat gândul când am aflat că vineri seară la Fratelli este ” Get flirty” party. Iar muzica va fi așa cum de altfel Fratelli ne-a obișnuit pentru o seară de vineri. Îndeajuns de bună ca să te facă să stai până la capătul petrecerii, iar de treaba asta are grijă cel mai bun rezident din Sibiu la ora actuală, Dj Cipi Hampu.fratelli foto
AFLĂ AICI MAI MULTE DETALII DESPRE EVENIMENTELE DIN FRATELLI SIBIU
Sâmbătă o să fie NEBUNIE
Dacă cumva nu ajungi vineri la Fratelli, atunci să ști că dacă nu ajungi nici sâmbătă, o să ai ce regreta. La Sibiu, vine cel care acum pune muzică în ”VIP DUBAI” și care are un palmares în care regăsim show-uri de primă clasă în locații din Paris și Ibiza. DJ Benjamin Grey’s este momentan acontat la Dubai împreună cu Sylvain Armand, dar face echipă de succes și cu DJ Chuck Wonderland în cluburi renumite ca Movida sau Regina. Unul dintre mixurile sale celebre, „Viper”, interpretat de John Dahlback și produs cu David Lasry, a ajuns în Top 20 Beatport!fratelli poza
Stilul lui Benjamin Grey este cu totul aparte și ieșit din comun așa că nu trebuie să ne mire că el este și  DJ-ul oficial al celebrului brand Giuseppe Zanotti Design.
De muzica lui nu vă mai povestim, dar la o simplă căutare cu prietenul ”google” o să descoperiți că omul este al naiba de bun în ceea ce face și merită să mergeți sâmbătă seară la Fratelli în Sibiu, ca să îl vedeți la treabă.
Mai jos vedeți cum decurg petrecerile de obicei în locațiile Fratelli din România.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu