joburi, internshipuri, stagii de practică și cursuri, la târgul de cariere de la sibiu. hai şi tu acolo!

targul de cariereTârgul de Cariere dă start recrutărilor la Sibiu. Peste 35 de companii și organizații angajează în cadrul Târgului de Cariere, miercuri și joi, 23-24 martie, la Ibis Hotel. Printre companiile care fac recrutări se numără Accenture, Arvato Bertelsmann, Lidl, BearingPoint, Office Depot, Star Transmission, Stefanini și Sykes.

„Accenture va recruta angajați pentru mai multe orașe țară, Arvato Bertelsmann caută peste 50 de persoane pentru posturi precum Frontline Customer Advisor, Back Office Assistant, Resource Coordinator. Sunt căutați candidații care cunosc germana, suedeza, engleza, norvegiana, daneza. Retailerul Lidl vrea să angajeze pentru pozițiile disponibile în cadrul magazinelor, precum și pentru rolurile de management. De asemenea, studenții pot aplica pentru joburile part-time”, declară Louisa Olar, directorul Târgului de Cariere.
Compania BearingPoint are disponibile peste 50 de posturi în Sibiu, Timișoara și București, la Office Depot se caută vorbitori de engleză, germană și franceză, iar Star Transmission, companie din domeniul auto&automotive angajează ingineri, specialiști IT și logisticieni. Angajări face și compania Stefanini, unde există posturi atât pentru IT-iști, cât și pentru vorbitori de germană. Limbile străine sunt importante și pentru alți angajatori, ca de exemplu Sykes, care recrutează vorbitori de engleză, italiană, germană, spaniolă, bulgară și portugheză.
În plus, oportunități variate de carieră aduc angajatori precum Adecco, Auchan, CEPROCS, CGS România, Conectys, DesleeClama, Fujikura Automotive România, Generali, HARTING România SCS, Hotelul Continental Forum din Sibiu, IMC Information Multimedia Communication, Impegio, KFC, Kromberg&Schubert, KeepCalling, KUKA Systems, Marquardt Schaltsysteme, MHP, McDonald’s, METRO SYSTEMS România, NTN-SNR Rulmenţi Sibiu, Penny Market, PEPCO, SGP GROUP, Swoboda Hartmann România, TRIGO Group, VIRUTAL7, Visma Services România.
„Ne dorim să avem parte de candidați cu experiență potriviți pentru poziții de Mid și Senior Level, în domenii precum IT și Marketing Online. Pozițiile pentru care căutăm candidați sunt în domeniul IT (Linux System Administrator, PHP Back-end Developer, Web Developer) și în domeniul Marketing (Social Media Specialist și Online Marketing Specialist)”, declară Maria Oancea, specialist resurse umane la KeepCalling.

Seminarii la Târgul de Cariere de la Sibiu
Candidații de la Târgul de Cariere de la Sibiu vor putea participa la două seminarii organizate în cadrul evenimentului. Compania CGS România va susține un workshop pe tema interviului de angajare, iar un manager și un recruiter le vor spune participanților cum trebuie să se pregătească pentru interviu, cum decurge un interviu și care sunt aspectele importante pentru cei care fac selecția.
Pentru pasionații de IT, Metro Systems a pregătit o secțiune interactivă de bune practici în JAVA și OOP și de situații concrete prin care participanții vor fi provocați să gândească out-of-the-box și să vină cu idei și soluții inedite. Participarea la seminarii gratuită, însă locurile sunt limitate. Înscrieri se pot face aici: http://www.targuldecariere.ro/sibiu/seminarii/
Candidații de la Târgul de Cariere vor primi gratuit din partea organizatorilor o cafea sau un ceai, pentru a fi pregătiți pentru întâlnirea cu angajatorii, iar în cadrul concursului TdC pot câștiga un smartwatch LG.
La Târgul de Cariere de la Sibiu participă și organizații neguvernamentale și instituții. Astfel, candidații pot afla ce oportunități există pentru ei la AIESEC, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sibiu, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Detalii găsiți aici: http://www.targuldecariere.ro/sibiu/
După Sibiu, Târgul de Cariere continuă la Cluj, unde vor avea loc două evenimente: Cluj Global (29-30 martie) și Târgul de Cariere în IT (Cluj-Napoca, 31 martie-1 aprilie), iar ultima ediție din această primăvară va avea loc la Târgu-Mureș (6 aprilie).
Detalii despre Târgul de Cariere găsiți pe www.targuldecariere.ro.

Ultima oră

Comentariul meu