video – un fotbalist de pe melaguri sibiene, a chefuit cu mutu până la 6 dimineața, după meciul pierdut de asa la giurgiu

mutu si parvulescuPresa de scandal centrală a prezentat o filmare video și mai multe fotografii cu fotbalistul Adrian Mutu care ar fi stat să chefuiască într-un local din Capitală până în zori de zi. Și nu a fost singur, la chermeză acesta fiind însoțit de fotbalistul medieșean Paul Pârvulescu și soția acestuia.

Cei de la cancan.ro, spun că Mutu și Pârvulescu au plecat împreună de la Giurgiu vinerea trecută, după ce echipa lor ASA a pierdut cu 0-1 meciul cu Astra şi s-au oprit, după vreo trei sferturi de oră, în Bucureşti, la Fumetto un restaurant cam cât un duplex, cu o proprietară celebră: Raluca Bădulescu. Aceeaşi Raluca pe care traficantul de droguri Vasile Ciobanu, zis Raj, şi-o amintea ca fiindu-i clientă, într-o declaraţie făcută în noiembrie 2014: ”Un prieten de-al meu i-a dat numărul de telefon şi am fost sunat chiar de ea (n.n. – Raluca Bădulescu). M-am întâlnit cu ea, o ştiam de la televizor. Când am văzut că vine ea, am zis wow. Şi ea mi-a spus… mi-a zis prietenul meu că ai ceva foarte bun. Era vorba de cocaină. Şi mi-a zis că vrea şi ea (…) Îmi plătea 500, 700, 800 de euro. Era 100 de euro gramul. Prima dată aşa a fost. După mă suna, mă duceam direct la ea acasă, nu ne vedeam în public. Mă cunoştea şi portarul, urcam sus la etajul trei”.
Vă întrebaţi ce legătură ar putea să existe între cocaină, Raluca Bădulescu şi antrenorul-jucător? Niciuna, desigur! Poate doar că vineri spre sâmbătă noapte, Raluca i-a fost gazdă antrenorului-jucător şi că i-a rezervat exclusiv sala de la etajul restaurantului. Acolo, băieţii de la Târgu Mureş (cu soţiile lor) şi cu prietenii de fotbalişti (vreo 5-6 la număr) au rămas până la orele 6 şi puţin.
CLICK AICI PENTRU VIDEO
Ce au făcut acolo exact, doar ei ştiu, întrucât cei doi bodiguarzi pioniţi la intrare, cu misiunea clară de a nu lăsa pe nimeni înăuntru, au avut grijă ca totul să aibă loc ”la secret”. Sursa cancan.ro

Ultima oră

Comentariul meu