video - casa mea, filmul săptămânii la astra film cinema. merită văzut!

my home 1Natasha are grijă de 2 soți, 4 copii, 7 purcei și o turmă de capre, toți trăind la o fermă înconjurată de blocuri mamut într-o zonă rezidențială nouă a Kievului.

Cartierul de blocuri s-a dezvoltat pe terenul unui fost sătuc ai cărui locuitori au fost forțați să plece de către marii dezvoltatori la începutul anilor ’90. Natasha nu s-a lăsat dusă și e hotărâtă să nu cedeze în lupta cu autoritățile pentru proprietatea ei, nici măcar atunci când căminul pare că se năruie din interior. În 2013, casa lor este distrusă într-un incendiu inexplicabil, o parte din animale sunt ucise, dar cu toate acestea Natasha își găsește forța interioară pentru a merge mai departe: ”Vom reconstrui și vom continua lupta pentru drepturile noastre”.
Va reuși Natasha să își apere căminul? Filmul Casa mea (regia: Jiri Stejskal) – cel mai bun documentar, competiția Europa Centrală și de Est la AFF 2015 este o pledoarie pentru individualitate într-o societate globalizată, mizând pe profunzimea personajelor, un umor subtil și o imagine cinematografică impresionantă.
Doar în această săptămână proiecția are loc miercuri, 23 martie, de la ora 19:00 la Astra Film Cinema (Piața Mică 11). Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției.

https://youtu.be/xtiUb1taCxw

Ultima oră

Comentariul meu