marius grecu, primul candidat oficial pentru funcția de primar la șelimbăr. transmitem live lansarea candidaturii!

marius grecuComuna Șelimbăr are oficial anunțată prima candidatură pentru fotoliul de primar, rămas vacant după demisia lui Maricuța. Actualul primar interimar, Marius Grecu, își lansează miercuri oficial programul politic. Ora de Sibiu transmite în direct evenimentul, de la ora 12.00.

Actualul viceprimar cu prerogative de primar interimar, Marius Grecu, s-a decis să candideze pentru postul de șef al administrației locale din una din cele mai bogate comune din România. După ce postul deținut preț de aproape 15 ani de Daniel Maricuța, a rămas liber, odată cu demisia acestuia, Grecu fost ales să fie ”interimarul” care să pregătească Șelimbărul pentru alegerile locale din luna iunie.
Mai mult acesta își va lansa candidatura pentru postul de primar într-o conferință de presă ce va avea loc miercuri la ora 12.00, prima de altfel din ultimii 15 ani, organizată de un edil local sau un candidat pentru postul de primar al comunei învecinată cu Sibiul. ” Evenimentul va avea loc la Căminul Cultural Șelimbăr, miercuri, 16 martie 2016, începând cu ora 12.00. În cadrul acestei conferințe de presă, candidatul independent MARIUS GRECU, dorește să prezinte mass-media, cu deschidere și transparență, proiectele pe care și le propune pentru dezvoltarea Comunei Șelimbăr în următorii 4 ani. De asemenea, dorește să transmită opiniei publice, prin intermediul presei, că așteaptă implicarea comunității în luarea deciziilor actuale și viitoare, că pornește pe un drum fără promisiuni doar cu rezultate”, se arată într-un comunicat de presă al actualului primar interimar al comunei.
Ora de Sibiu va transmite în direct în sistem live-video, această conferință de presă.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu