foto - arme și mii de cartușe folosite în cele două războaie mondiale, găsite de poliție la veștem. au folosit un câine dresat!

cartuseNumai puțin de 1400 de cartușe, precum și arme și componente de arme ce datează din perioada celor două războaie mondiale, au fost găsite de poliție cu ajutorul unui câine dresat, într-o locuință de la Veștem.

În data de 12 martie, cu ocazia unor activităţi de demolare a unui imobil de pe raza localităţii Veştem, au fost găsite mai multe elemente de arme şi muniţie.
Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au intervenit la faţa locului unde au identificat mai multe arme şi componente de arme, precum şi o cantitate însemnată de muniţie şi elemente de muniţie (aproximativ 1.400 de cartuşe) provenind din cele două războaie mondiale, aflate în stare de degradare.arme razboi
”Pentru identificarea tuturor bunurilor a fost folosit şi un câine special antrenat în Centrul Chinologic „Aurel Greblea” Sibiu. Toate elementele au fost confiscate, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu