panorama-sibiu-4

Acest final de săptămână se anunţă mohorât. Vremea va fi aşa, dar starea de spirit a sibienilor nu are de suferit. Este „întreţinută” de multitudinea de evenimente programate în Sibiu. Sunt pentru toate gusturile, trebuie doar să te decizi la care vei merge.

Petrecăreţii vor avea parte de o mega surpriză din partea celor de la Fratelli. Vineri, de la ora 23, va începe petrecerea. Invitatul de marcă este DJ Alex T, unul dintre cei mai buni în domeniu. Detalii despre DJ Alex T şi despre eveniment află de aici.

dj alex

Tot despre petrecere va fi vorba şi in Vintage Pub, unde începe distracţia la ora 23. „Neon-Glow în the dark party” este numele serii. Rezervări se pot face la 0757 881 881.

Dacă sunteţi adepţii unei muzici mai “aşezate”, atunci Festivalul Naţional de Pian “Prietenii Muzicii” este răspunsul. Vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 15, în Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA va avea loc a patra ediţie a concursului. Detalii aici.

Expoziţia Mineralia-Cristale de Primăvară va putea fi vizitată şi ea până duminică, la Casa Albastră, Sala Multimedia. Informaţii despre exponate, citiţi aici.

Puiul de lebădă” după Hans Christian Andersen este cu siguranţă un spectacol ce va plăcea copiilor. Se joacă la Teatrul Gong sâmbătă, de la ora 18 şi duminică, de la ora 11. Detalii aici.

Atelierul de Meşterilit” invită copiii să petreacă o oră şi jumătate magică. Tot la Teatrul Gong, evenimentul începe sâmbătă la ora 10 şi la ora 12. Detalii aici.

Moroii” în regia lui Alexandru Dabija va încânta publicul sâmbătă şi duminică de la ora 19. Spectacolul se va juca la Teatrul Naţional Radu Stanca. Distribuţia o găsiţi aici.

Atrium Cafe găzduieşte sâmbătă seara, de la ora 21, un concert JazzyBIT, care îşi lansează noul album “Horizon”. Nu trebuie ratat, aşa că află detalii de aici şi fă-ţi o rezervare.

La fel ca în fiecare săptămână, Cinema Arta are propuneri interesante. Vezi aici lista filmelor din program.

Ultima oră

Comentariul meu