update foto – accident grav pe dn1 la intersecția cu dj 106 spre cisnădie. cinci persoane rănite duse la spital!

accident dn1 sibiu cisnadieUn accident de circulație a avut loc pe Drumul Național 1, la ieșirea din Șelimbăr în apropiere de intersecția cu drumul județean 106 care duce spre Cisnădie.

Din primele informații se pare că este vorba de o neacordare de prioritate. Două mașini, din care una marca Ford, s-au tamponat destul de tare, ambele fiind serios avariate. Nu se știe deocamdată câte persoane au fost rănite în total, dar cel puțin cinci dintre ele se resimt în urma impactului dintre cele două autoturisme. accident dn1 sibiuUPDATE 1 – Este vorba de neacordare de prioritate
Un șofer în vârstă de 57 de ani a intrat pe DN1 din DJ106 și nu a acordat prioritate unui alt autoturism ce mergea regulamentar în direcția Vâlcea și care era condus de un șofer de 28 de ani. Ambii coducători auto sunt din Sibiu.
accident dn1 sibiu cisnadie 3UPDATE 2 – Cinci răniți transportați la Spital
”In urma accidentului rutier petrecut pe DN 1, la intersectia spre Cisnadie, au rezultat un numar de cinci victime. Pentru salvarea lor s-au deplasat trei echipaje SMURD, care au acordat ingrijiri medicale persoanelor, ulterior acestea fiind transportate la urgenta”, spun si cei de la ISU Sibiu.
accident 4
Sursa foto: INFO trafic. Jud. Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu