csu merge din nou în bănie. ca să spargă gheața în fața craiovei!

csu sibiu- scm u craiova paunCSU Sibiu joacă miercuri de la ora 19.00 în deplasare cu SCM U Craiova. Sibienii speră să spargă gheața și să învingă echipa olteană în deplasare și totodată să obțină prima victorie din grupa principală.

Antrenorul Dan Fleșeriu e conștient că Sibiu se luptă pentru locul cinci înainte de play-off chiar cu cei de la Craiova și tocmai de aceea o victorie ar însemna mult pentru echipa sa. Tehnicianul sibian spune că cel mai important este însă jocul echipei sale în meciul cu SCM U. ”Întâlnim o echipă ce se apropie de calibru nostru, SCM Craiova, echipă care ocupă locul 5 în clasament, iar pe locul 6 urmăm noi. Încercăm să facem un meci bun. Dacă am câștiga acolo și apoi am face o victorie acasă, tot cu ei, am putea urca pe locul 5 înaintea PlayOff-ului. Nu este însă important acest lucru acum. Noi încercăm să jucăm bine, cu o rotație cât mai mare, tocmai pentru că începem să disputăm meciurile la tot mai scurt timp. Echipa este bine antrenată, jucătorii sunt pregătiți pentru asta și vor urma meciurile din PlayOff care se vor disputa la diferență mică de timp. Așadar, trebuie să fim pregătiți. Mă aștept să avem o abordare mai entuziastă, pe tot parcursul meciului. Sper să nu avem accidentări grave. Sunt mici lovituri, după meciul cu Clujul, unde am avut adversari extrem de duri.  Avem jucători care acuză aceste lovituri, dar sunt profesioniști, trebuie să le ducă pe picioare. Astfel de lucruri se mai întâmplă, uneori și la antrenamente, și trebuie să trecem peste. Mă mulțumește ambiția lor de a juca, faptul că în vestiar sunt supărați că și-ar dori mai multe minute pe teren. Sper să mă convingă și mai mult că le merită și să și le câștige, de fiecare dată, în teren”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU, înainte de plecarea spre Craiova.
”Este un  interval foarte scurt între meciuri, dar trebuie să ne focusăm în continuare, chiar dacă am pierdut ultimele trei partide. Mergem la Craiova să câștigăm, chiar dacă este foarte greu pe terenul lor. Craiova are echipă puternică, au jucători experimentați, dar mergem să făcem un meci bun, și, de ce nu, să obținem victoria. Suntem în formă și vom încerca să ne conectăm pentru a face meciuri cât mai bune”, a declarat și jucătorul Georgian Păun.
Meciul de miercuri nu este televizat.

Ultima oră

Comentariul meu