încă un hotel stă să ”răsară” pe bulevardul milea. proiectul e în dezbatere publică!

hotel sibiuO firmă din municipiul Sibiu a depus la primărie un memoriu spre dezbaterea publică, legat de construirea unui nou hotel în oraș, pe Milea la numărul 29. Beneficiar al proiectului este firma SC Premier SRL, firmă ce mai deține un hotel pe aceeiași stradă.

Viitorul hotel are regim de înălțime S+P+3E+ER urmează să fie amenajat pe proprietatea lui Tiberiu Țînț, cel care mai deține în Sibiu și Hotelul Premier, aflat la o distanță de câteva sute de metri de locația unde ar urma să fie ridicată și această unitate hotelieră.
Pe parcela de teren unde familia Țînț dorește să construiască hotelul, există un corp de clădire, care cel mai probabil ar urma să fie demolat pentru a face loc unui nou imobil, care conform proiectului ar urma să aibă o parcare subterană cu nouă locuri și la parter câteva spații comerciale. plansa hotel
Memoriul se află în consultare publică pe site-ul primăriei Sibiu și poate fi accesat de orice doritor.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Oare nu se intreaba nimeni de la anaf,dna, dicot, cum a reusit aceasta canalize sa acumuleze o avere enorma, in conditiile in care a lucrat exclusive la stat si are si certificate de handicapat.
    Nu se doreste sa se verifice doar perioada in care a fost director la dpc.
    De ce nu sunt chemati angajatii de la aceasta societate sa spuna cum atelierul de tamplarie lucre mobilier pentru apartamentele cumparate in acea perioada din spagi si comisioane.
    Dosarul petrom, in care a fost condamnat in 2002 la plata a un million de lei9=(ZECE MILIOANE DE ACUM), PENTRU JAFUL DE LA MODERNIZAREA STATIEI PETROM DE PE ALBA IULIA.
    Cata ipocrizie mai poate fi din partea politiei Sibiu,parchetului, dicot alba, in conditiile in care aceste lucruri se stiu inca din 2002.

  2. 9 locuri de parcare :)) E chiar prea mult la cum se construieste in orasul asta