Acțiune de împădurire a României ÎNTR-O SINGURĂ ZI. Cum poți să te implici și tu în mod direct!

padureAcțiunea va avea loc pe data de 26 martie, la nivel național și toată lumea care dorește să se implice este binevenită. uteți să vă alegeți șantierul de lucru preferat, plantarea urbană care vă face cu ochiul sau cortul de distribuție de puieți la care doriți să voluntariați!

Împădurim Romania un proiect initiat de Asociatia Creștem România Împreună in colaborare cu Grup Romania. Acțiunea de înverzire a României se va concentra pe 5 județe: Brașov, Covasna, Ilfov, Alba, Hunedoara. Puteți să vă alegeți șantierul de lucru preferat, plantarea urbană care vă face cu ochiul sau cortul de distribuție de puieți la care doriți să voluntariați! Toate detaliile vă stau la dispoziție pe http://www.planteazainromania.ro/locatii.php și urmează a fi updatate în timp real.
Mențiuni importante: șantierele se află doar în fond forestier, terenurile aparținând statului român; puieții achiziționați sunt specii pure românești, exclusiv, iar accesul la teren se va face organizat, prin intermediul unui șef de pluton, deci va fi cât se poate de facil. Toate datele despre cum trebuie să vă prezentați pe șantierele de lucru se găsesc în descrierile de pe site.
CLICK AICI CA SĂ TE ALĂTURI ȘI TU ACESTEI CAMPANII!
”Ne-am fi dorit ca primăvara această să dea șansa mult mai multor români să participe, însă timpul de organizare a fost foarte scurt, neputând astfel să împânzim toată țara cu voluntari dornici să pună o pată verde pe hartă. Însă ne vedem din nou la toamnă și bineînțeles la anul, când se va naște cea mai faină și mare campanie de plantat din țărișoara asta frumoasă! În schimb, avem în programul din această primăvară 300 de școli implicate, instituții de învățământ în care cei mici vor înverzi alături de oamenii silvici și de profesori, curțile școlilor în care învață”, spun inițiatorii acestei campanii.

Ultima oră

Comentariul meu