weekend la sibiu. o sumedenie de evenimente în oraș la care poți să mergi și tu!

 

party

Evenimentele din week-end te scot din rutina de peste săptămână şi te fac să uiţi de stres-ul de la serviciu. Aşa că studiază bine ce se întâmplă în oraş şi mergi acolo unde crezi că te poţi deconecta. Noi îţi spunem ce se întâmplă şi unde.

Evenimentele de week-end debutează vineri seara de la ora 18. La Cafe Wien este celebrat Geo Bogza. Această întâlnire face parte din proiectul “Cuvintele Sibiului” organizat de Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu. Detalii aici.

Dacă sunteţi iubitori de cultură va fi greu să vă decideţi. Pentru că tot vineri, tot de la ora 18, la Librăria Habitus, George Neagoe va vorbi despre cel mai recent volum al său, apărut în colecţia „Critică şi Istorie literară” a Editurii Cartea Românească, Mizantropul optimist. G. Călinescu şi (de)stalinizarea României. Informaţii aici.

Ora 19 aduce tot două evenimete. La Sala Thalia va avea loc un concert organizat în scop caritabil, despre care puteţi citi aici, iar la Teatrul Mic va avea loc reprezentaţia “Teatru: 4 femei lam poliţie!”. Detalii aici.

Dacă esti fan al muzicii de club, Fratelli este răspunsul pentru vineri seara. De la ora 23, cel mai tare DJ din Grecia vine să mixeze la Sibiu. Detalii aici.

Sâmbătă de la ora 11 micuţii sibieni pot merge la Atelierul de Meşterilit, la Teatrul Gong. Detalii aici.

Ora 18 este dedicate tot copiilor, tot la Teatrul Gong. Va începe “Hansel şi Gretel”, după Fraţii Grimm. Dacă nu ajungeţi sâmbătă, duminică de la ora 11 mai aveţi o şansă, pentru că spectacolul se va juca din nou. Despre ce e vorba în piesă, aici.

Şarpele în iarbă” este un spectacol de Alan Ayckbournm ce se va juca de la ora 19, în Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA. Detalii aici.

Week-end-ul se termină aşa cum începe, cu cultură. Duminică la ora 19 se joacă spectacolul “Antisocial”. Detalii despre piesa care se va desfăşura în Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA, aici.

Şi dacă nimic din ce este deja programat în oraş nu vă place, Cinema Arta vă oferă filme pentru toate gusturile, şi care rulează la diferite ore. Programul aici.

Ultima oră

Comentariul meu