foto – accidentul din weekend de pe valea oltului. vinovatul principal este un șofer din sibiu!

tir in apaAccidentul care în weekendul trecut a blocat traficul preț de câteva ore pe Valea Oltului între Sibiu și Vâlcea, a fost unul dintre cele mai spectaculoase avute loc pe acest drum în ultima perioadă. Un șofer de TIR din Bulgaria, a fost la un pas să ajungă la propriu în apele reci ale Oltului.

Soferul autotrenului, un cetatean bulgar, a incercat sa evite ciocnirea cu un autoturism care a patruns pe contransens. Tir-ul incarcat cu banane a rupt parapetul de pe marginea DN7, conducatorul auto din Bulgaria fiind la un pas sa plonjeze in raul Olt, anunta adevarul.ro.
Soferul autotrenului, un cetăţean bulgar, a încercat să evite ciocnirea cu un autoturism care a pătruns pe contransens. Tir-ul încărcat cu banane a rupt parapetul de pe marginea DN7, conducătorul auto din Bulgaria fiind la un pas să plonjeze în raul Olt.tir 2
Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa într-o curbă periculoasă de pe Valea Oltului, al doilea punct „negru” de pe DN 7, din judeţul Vâlcea, punct în care s-au înregistrat în ultimii ani nu mai puţin de zece accidente soldate cu victime omeneşti.
Din cercetările la faţa locului a reieşit faptul că vinovat de producerea accidentului este un sofer din Sibiu, care a pătruns pe contrasens.tir 3
Şoferul bulgar aflat la volanul TIR-ului care circula pe sensul Râmnicu Vâlcea- Sibiu a încercat fără succes să evite ciocnirea cu celălalt autovehicul, transmite Adevărul.

Ultima oră

Comentariul meu