fără vlagă cu dinamo. csu a pierdut cu 90-78 la bucurești!

csuCSU Sibiu a luat bătaie în etapa intermediară de miercuri. Sibienii au cedat cu 90-78 (30-18, 22-19, 20-24, 18-17), la capătul unei partide în care evoluția echipei lui Fleșeriu a fost mai modestă. La acest meci Calotă a fost indisponibil, dar  a debutat americanul Guirdy.

Văzuți oarecum cu sacii în căruță, după ce etapa trecută și-au asigurat prezența în prima grupă valorică, sibienii au jucat modest în partida cu Dinamo. S-a simțit lipsa căpitanului Octavian Popa Calotă, care a fost lăsat acasă, fiind accidentat. În aceste condiții Fleșeriu a mizat mai mult ca de obicei pe Cioacătă și Tincu. Dinamo a început mai bine meciul, iar avantajul obținut în primele 10 minute a fost decisiv. În partea a II-a a partidei, CSU a evoluat oarecum mai bine, dar fără efecte mari și pe tabelă.
Sibiul a pierdut cu 90-78, iar etapa viitoare merge la Oradea, pentru ultima partidă din returul acestui campionat, acolo unde sâmbătă de la ora 19.00, joacă împotriva celor de la CSM.

CSU:
Gilbert 19, Mijajlovic 16, Hardy 14, Paul 11, Cioacătă 8, Guidry 4, Lalovic 4, Tincu 2.

Fleșeriu s-a supărat
După meci, Dan Fleșeriu a criticat jocul echipei sale, spunând că înfrângerea cu Dinamo este una dureroasă. ”O înfrângere dureroasă pentru că am jucat total lipsiți de energia și motivația de a arăta bine ca echipă în teren. În aceste condiții, fără agresivitate în apărare și fără agresivitate, nu putem progresa nici ca echipă, nici individual. Va trebui să avem grijă în meciurile care urmează să ne regăsim dorința de a juca, atât individual, cât și ca echipă. Desharick, noul nostru jucător, a fost copleșit de dorința de a juca iar jocul lui nu a putut avea același impact pe care l-au avut alți jucători, cu o evoluție mai bună în primele meciuri. Așteptăm să ne ajute mai mult pe viitor” a spus Dan Fleșeriu, antrenor la CSU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu