alertă – peste 20 de persoane au primit îngrijiri medicale în urma intoxicației de la marquardt din sibiu. crește numărul spitalizaților!

smurd urgenta sibiu ambulantaCei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu au intervenit cu un număr de șase autospeciale SMURD la solicitarea venită din partea celor de la Marquardt. În total 22 de angajați au primit îngrijiri medicale.

Cei de la ISU Sibiu au oferit primele detalii legate de intervenția avută loc joi dimineață în zona industrială Vest, în urma căreia numai puțin de 22 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – NOUĂ femei angajate la Marquardt, duse de urgență la Spitalul Județean. S-au intoxicat!

VEZI ȘI: Secţia unde au avut loc intoxicaţiile de la Marquardt, a fost ÎNCHISĂ. Reacția ITM-ului!
Un număr de 11 angajați de la Marquardt au fost transportați la Spitalul Județean Sibiu.

VEZI ȘI:  FOTO – Panică la Marquardt în Sibiu. Peste 20 de persoane au primit îngrijiri medicale. 11 au ajuns la spital!
”Am intervenit cu șase autospeciale SMURD din care una este de tip SMURD C. În total 11 persoane au fost transportate la Spital. Șase de noi și cinci de ambulanțe de la SAJ Sibiu. În total 22 de persoane au primit asistență medicală din partea noastră”, a declarat Laurențiu Anastasiu de la ISU Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. ba gheo zis iuli pe turnul sfatului esti de la personal sau comunicare si ai ordin sa scoti din kkat imaginea fabricii de sclavi?