video - sibienii din turnișor s-au plâns de problemele din cartier la întâlnirea cu fodor. romii criticați dur de oameni! (înregistrarea integrală a dezbaterilor)

fodor turnisorPrimăria Sibiu a continuat marți seara seria de întâlniri cu sibienii în vederea stabilirii Strategiei de Dezvoltare a Sibiului pentru următorii șapte ani. Întâlnirea a avut loc cu locuitorii din Turișor, iar Ora de Sibiu a transmis în direct toată dezbaterea.

Participanții au transmis reprezentanților Primăriei Sibiu și problemele cu care se confruntă, toate acestea fiind contabilizate și transmise departamentelor specializate care vor încerca să găsească soluții, acolo unde este posibil.
Documentul va oferi administrației locale o cale unitară și bine definită de dezvoltare, conținând proiecte clare pe care administrația, reprezentanții societății civile și mai ales cetățenii și le doresc pentru Sibiu în viitorul mai apropiat sau mai îndepărtat. Strategia este esențială pentru accesarea de fonduri structurale de către Municipiu.turnisorTurnișorul, cartier cu multe probleme
Sibienii care locuiesc în Cartierul Turnișor au fost astăzi, 9 februarie, de la ora 18 în sala festivă a Școlii Gimnaziale nr. 10 de pe strada E.A. Bielz, nr. 60, ca să participe la întâlnirea la care a venit și primarul interimar Astrid Fodor. Aproximativ 150 de oameni au venit la întâlnire ca să își spună problemele cu care se confruntă în cartier, dar să facă și propuneri pentru o dezvoltare a cartierului lor. În timp ce romii prin vocea Luminiței Cioabă au cerut să le fie date terenuri ca să își construiască și ei case, locuitorii s-au plâns de faptul că aceștia sunt violenți în limbaj, că poluează aerul din cauza anvelopelor pe care le ard și că le fură bunuri din gospodării pe timp de noapte.fodor2

Oamenii s-au plâns și de calitatea lucrărilor de pe strada Turnișorului și de dezastrul de pe strada Zăvoi.
URMĂRIȚI MAI JOS ÎNREGISTRĂRILE ÎNTÂLNIRII DIN TURNIȘOR

PARTEA A II-A

Ultima oră

Comentariul meu