directorul școlii ”goga” din rășinari a demisionat după ce a fost prins băut la volan. a trimis hârtia la isj sibiu!

scoala rasinariConstantin Vîlcu a trimis cerere de demisie către Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, după ce în presă a ”răsflat” informația cum că a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce trebuia să fie la școala. Directorul a tamponat trei mașini și era și băut.

În urma evenimentului rutier în care a fost implicat profesorul Vîlcu Constantin, director la Școala Gimnazială “O. Goga” Rășinari, o echipă de inspectori școlari s-a deplasat astăzi, 4 februarie la unitatea școlară din comună pentru a ancheta acest caz.
Echipa de inspectori școlari a purtat discuții cu profesorii și directorul școlii, concluzionând că acesta nu a consumat băuturi alcoolice la școală, iar incidentul s-a petrecut în afara instituției.    ”Menționăm că domnul director și-a prezentat în această dimineață demisia conducerii Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. La ședința Consiliului de Administrație care se va desfășura mâine, 05.02.2016, se va prezenta demisia domnului director și se va analiza situația acestuia”, spune Livia Crețulescu, purtător de cuvânt la Inspectoratul Școlar Sibiu.
Reaminitm că Vîlcu a fost implicat într-un accident auto, avut loc zilele trecute în muncipiul Sibiu, în urma căruia acesta a tamponat trei mașini parcate. La examenul cu aparatul etilotest, s-a constatat că directorul școlii din Rășinari, era băut. Vezi AICI mai multe detalii despre acest accident.

Ultima oră

Comentariul meu