sb_targnunti_id_fbpost

Viitorii miri sunt așteptați în perioada 12 – 14 Februarie la Shopping City Sibiu, la cea de-a treia ediție a Târgului de nunți Perfect Events.

În cadrul Târgului de nunți Perfect Events veți putea întâlni firme consacrate acestui domeniu, firme care vă vor prezenta noile trenduri în materie de nunți pentru anul 2016 și care vă vor pune la dispoziție alături de produse sau servicii de exceptie, experiența lor în domeniu.
Târgul reunește firme care acoperă toată gama de produse și servicii, astfel încât viitorii miri își pot pune la punct toate detaliile organizării unei nunți perfecte: rochii de mireasă și accesorii, costume, decorațiuni și flori, servicii foto și video, săli de evenimente, saloane de înfrumusețare, cofetării, etc.
Partener: Perfect Event & Media.
Duminică 14 Februarie, Shopping City Sibiu a pregătit celor prezenți o seara speciala, plina de surprize, seara care culimna cu un mega concert LIDIA BUBLE. Începând cu ora 18:00, pentru a ajuta viitoarele mirese să își găsească rochia mult visată dar și viitorii miri costumul potrivit, manchinele de la școala de modă Cleopatra Models vă vor prezenta cele mai în tendințe modele din 2016. Nu aveti pregătit înca dansul de deschidere a nunții? Cele trei școli de dans partenere vor dansa cele mai frumoase și pasionale dansuri de cuplu, potrivite pentru aceasta zi specială. Cei mai norocoși vor pleca acasă cu premii de la concursurile interactive organizate pe scenă în ziua respectiva.
În perioada 4 – 14 Februarie vom răsplati fidelitatea clienților nostri și îi vom ajuta să facă cele mai inedite cadouri persoanei iubite de Ziua Îndrăgostiților. Asdar, primii 500 de participanți care vor face cumpărături în valoare de minim 150 lei din orice magazin, vor primi de la Info Point (zona Douglas) o brațară cu șnur roșu / negru, pentru EL sau EA, cu pandantiv din argint. Mai mult decât atât, cel mai norocos, poate pleca acasa pe un super scuter VESPA. Fiecare participant la campanie, va primi de la info point un talon de tombolă, a carei mare extragere va avea loc în data de 14 Februarie, ora 18:30.
Pentru mai multe informații, accesați pagina de Facebook a Shopping City Sibiu, precum și website-ul www.shoppingcitysibiu.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu