Deces la Liceul Energetic. Directorul Volosciuc: "Nu ne vine sa credem. Suntem siderati de ce s-a intamplat!"

12_bigMomente dramatice petrecute luni dimineata la Liceul Energetic din Sibiu. Un angajat a cazut jos din picioare si a fost resuscitat pret de 30 de minute de medicii sositi la fata locului.

Un angajat pe post nedidactic, la Colegiul Tehnic Energetic din Sibiu, a decedat luni dimineata in timp ce afla la lucru. V. Marian a mers dis de dimineata la locul de munca si inainte de a incepe treaba, a baut ca de obicei cafeaua in oficiu, alaturi de una dintre colege. In jurul orei 8.50 acesta i-a spus colegei sale ca nu se simte bine si a fost indrumat sa mearga acasa. A revenit la lucru dupa nici 30 de minute spunand ca se simte mai bine. Dupa scurt timp a fost gasit prabusit in incinta liceului. „S-a sunat rapid la ambulanta. Medicii au venit repede. A fost resuscitat pret de 30 de minute, dar fara succes. Nu imi vine sa cred ca a murit. Suntem cu totii in stare de soc si siderati de ceea ce s-a intamplat. Dansul nu a avut probleme de sanatate majore in trecut. Era un om foarte serios si muncitor” a declarat directorul colegiului, Volosciuc Sorin Dan, pentru oradesibiu.ro.

Inspectoratul Scolar a luat si el act de decesul mecanicului de la Energetic. „Am fost imediat informati. E trist.. Am inteles de la domnul director ca azi dimineata a discutat cu el despre anumite lucruri pe care sa le faca si era in regula.. Ne pare rau de aceasta tragica intamplare”, a spus si Stefan Firu, Inspector General la ISJ Sibiu. Se pare ca mecanicul a facut un infarct. Activitatea scolara la „Energetic” nu a fost intrerupta din cauza acestui nefericit accident.

Ultima oră

Comentariul meu