video foto accident pe calea dumbrăvii. un pieton a fost lovit de un taxi!

accident pe dumbravii sibiu politie masina (5)Un bărbat din Sibiu a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Sibiu, după ce a fost lovit de un autoturism taxi în după amiaza zilei de sâmbătă. Accidentul a avut loc în apropiere de giratorul de la intersecția cu Milea.

Un bărbat de 69 de ani a fost rănit sâmbătă după ce a fost lovit de un taxi ce circula dinspre Piața Unirii către Dioda, pe Calea Dumbrăvii. La volanul taxiului era un bărbat de 29 de ani, originar din Cisnădie. ”Accidentul s-a produs in zona trecerii  de pietoni de pe Calea Dumbrăvii, înainte de sensul giratoriu de la intersecția cu Milea. Politistii rutieri efectueaza cercetari pentru a stabili cum s-a produs acest eveniment rutier”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Persoana rănită a fost transportată cu o ambulanță la secția de primiri urgențe de la Spitalul Județean Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

8 Commentarii

  1. Dacă nu săptămânal, măcar o dată pe lună pe acea trecere sunt accidente. Poliția să stea acolo unde e nevoie, nu la ciupeală, la linie dreptă dar cu semn de 50 km/h că acolo sigur iese ceva. In 2013 agentul m-a pus pe bicicletă in PV deși eram pe lânga. Mă duceam la Virus Sport, probabil credea că intentionez să sparg magazinul … cu bicicleta.

    1. Imi pare rau, dar este si multa neglijenta din partea pietonilor, brusc se trezesc ca voe sa traverseze, nu se asigura- sa vada daca in 2-3 m mai poti opri.Legat de biciclisti – cati cunosc regulile de circulatie ???Se baga in sensuri giratorii fara sa stie cum trebuie sa circule,traverseaza la trecerile pentru pietoni pe bicicleta.Eu am circulat cu bicicleta dar si cu masina, sincer cu bicicleta nu e de circulat – benzile pentru biciclete sunt un real pericol atat pentru biciclisti – pentru ca sunt inguste, dar si pentru soferi- ca sunt pe carosabil…stiti ca nu sunt omologate ? Ca sa fie omologate ar trebui sa fie delimitate prin bordura, sibngura banda realizata in standard cum trebuie este cea spre Rasinari.Deci au fost facute numai ca e in trend, sa dea bine, dar sunt de un real pericol.Ar trebui ca si biciclistii sa dea un test care sa le dea dreptul sa circule pe drumurile publice, ar fi echitabil- pentru ca si ei sunt participanti la trafic.

  2. M-am saturat de specimenele astea , domne mari soferi , in cele mai multe cazuri toti retardatii care se cred zei , totusi nu vreau sa generalizez ,mai sunt si cativa care chiar merita respectu dar raportu lor este inclinat spre cei cu un comportament NEGATIV !

    1. As intreba intai daca ai carnet ? Sa sti ca amplasarea trecerilor pt. pietoni chiar la iesirea din sensurile giratorii, este o problema, pentru ca soferul nu are vizibilitate foarte mare (ca in cazul de fata), si daca unul se trezeste in ultima clipa ca vrea sa treaca, si nu se asigura, foarte usor poti sa dai peste el- nu ai timp sa opresti.

      1. am carnet , is de acord cu ce zici tu, dar toate aceste se pot evita cu atentie sporita , legat de taximetristi ,eu am o problema personala , am intalnit dese ori cand pietonii erau pe trece , baietii meseriasi taximeTRISTI nici nu bagau de seama

      2. Te intreb eu pe tine: cu ce viteza se circula intr-un giratoriu si cu ce viteza intrii tu in giratoriu? Din cate stiu eu giratoriul este o intersectie in care se acorda prioritate de stanga si au prioritate cei care circula in giratoriu. NU ti se pare normal ca la un giratoriu sa te opresti te asiguri in stanga? Ce viteza poti prinde in 10-15m pana unde e trecerea de pietoni?