galerie foto – sibiul văzut de sus după prima ninsoare. fotografii superbe!

sibiul de sus. foto video center sibiu (11)Prima ninsoare mai serioasă din această iarnă a făcut ca Sibiul să arate în ciuda frigului de afară, ca un oraș extrem de atrăgător. Câteva fotografii realizate dintr-o dronă ne arată cât de frumos este orașul în perioada de iarnă.

Imagini superbe cu Sibiul văzut de sus, au fost postate pe o pagină de socializare de pe Facebook. Cei de la Video Center Sibiu au fotografiat zona centrală a orașului, imediat după ninsorile căzute zilele trecute, iar rezultatul este foarte frumos.sibiul de sus. foto video center sibiu (1)
Vă invităm să urmăriți mai jos câteva din fotografiile postate de inițiatorii acestei idei pe Facebook.sibiul de sus. foto video center sibiu (2) sibiul de sus. foto video center sibiu (3) sibiul de sus. foto video center sibiu (4) sibiul de sus. foto video center sibiu (5) sibiul de sus. foto video center sibiu (6) sibiul de sus. foto video center sibiu (7) sibiul de sus. foto video center sibiu (8) sibiul de sus. foto video center sibiu (9) sibiul de sus. foto video center sibiu (10)
Sursa foto: Filmare cu drona Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu