Hoțul care terorizează proprietarii de cabane și vile de vacanță de pe Valea Avrigului. Dă lovituri pe bandă rulantă!

cabanaCasele de vacanță din zone turistice precum Valea Avrigului, Valea Porumbacului și Valea Racoviței, au devenit ținta favorită pentru un hoț extrem de dibaci pe care poliția nu a reușit nici măcar să îl identifice. Hoțul nu fură, ci doar sparge vilele, doarme în ele și mănâncă ce găsește.

De mai bine de o lună, împrejurimile Sibiului dau în clocot. Un infractor buclucaş dă spargere după spargere la cabanele de pe Valea Avrigului, Valea Porumbacului şi Valea Racoviţei, fără să-i dea de urmă cineva, anunta libertatea.ro.
Hoţul, dacă poate fi numit aşa, nu ia lucruri de valoare. Doar doarme prin case de vacanţă, mănâncă şi bea ce găseşte acolo. În fiecare cabană se simte ca acasă: găteşte, aprinde focul, se încălzeşte, bea un păhărel, apoi doarme liniştit.
După care îşi vede de drum, spre următoarea “ţintă“. Unul dintre proprietarii de cabană care au avut de suferit de pe urma spărgătorului povesteşte revoltat, dar şi uşor amuzat ciudata experienţă.
“La mine la cabană a fost de două ori. Prima dată a fost înainte de Crăciun. Când am ajuns acolo, am găsit cabana spartă. Omul şi-a făcut de mâncare: cartofi, mămăliguţă şi tocăniţă, a băut ceva, şi-a aprins focul să nu-i fie frig, a dormit bine- mersi în pat, la căldurică. Am găsit doar casa întoarsă pe dos. Nu lipsea nimic de valoare, doar o lanternă şi un acumulator extern pentru telefon”, povesteşte Lucian Miclea, proprietarul uneia din cabanele sparte.

A revenit la aceeaşi cabană
Probabil că hoţul s-a simţit bine în cabana familiei Miclea, deoarece a revenit şi înainte de Anul Nou.
“De data asta nu a mai avut ce mânca, deoarece nu am lăsat mâncare. A găsit numai nişte prăjituri uscate, o sticlă de coniac şi una de rachiu. Nu le-am mai găsit”, povesteşte mai departe Miclea. Localnicii din Avrig spun că, în ultimele săptămâni, “musafirul“ misterios a spart peste 30 de case de vacanţă.
“Angajaţii IPJ Sibiu fac cercetări în acest caz. Există suspiciunea că este vorba despre o singură persoană”, a declarat subcomisarul Luciana Balteş, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu. Sursa info: libertatea.ro

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii