salvamontistUn angajat de la Serviciul Public Salvamont Sibiu riscă sancțiuni drastice după ce a reacționat violent în trafic. Aflat în timpul serviciului și cu mașina Salvamont, acesta a vandalizat o altă mașină după o altercație în giratoriul de la iesire din oraș spre Șelimbăr.

Un incident care a avut loc cel mai probabil, luni 4 ianuarie, pe DN7, la intrarea în municipiul Sibiu, poate să îl coste inclusiv pierderea locului de muncă pe un angajat al Serviciului Public Salvamont Sibiu.
Evenimentul a fost surprins de o cameră video montată pe o mașină aflată în trafic și a ajuns și în atenția conducerii Salvamont Sibiu.
Din acestea se observă cum angajatul Salvamont, aflat la volanul unei mașini a instituției, are o altercație în trafic cu un alt șofer ce conducea o mașină înmatriculată în județul Brașov. După câteva șicane în giratoriu, angajatul Salvamont oprește mașina, se dă jos și apoi dă cu pumnul în geamul lateral al mașinii de Brașov. Mai mult acesta lovește și oglinda laterală din stânga a mașinii, pe care o rupe pur și simplu după o lovitură cu piciorul.
Imaginile au ajuns și la cei din conducerea instituției, iar salvamontistul este acum subiectul unei anchete interne.
S-a stabilit deja și o comisie care să îl audieze pe angajat și în urma anchetei se va decide ce sancțiune va primi acesta. ”Am studiat imaginile și din păcate într-adevăr este vorba de un angajat al Serviciului Salvamont Sibiu. El se afla în timpul serviciului și cu o mașină a instituției. Am decis ca acest coleg să fie audiat de comisia de disciplină și se vor lua sancțiuni conform codului muncii. Este o atitudine intolerabilă.. Indiferen de ceea ce s-a întâmplat acolo, atitudinea lui nu este normală pentru că ea aduce grave prejudicii de imagine Serviciului Public Salvamont Sibiu”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Adrian David, șef serviciu Salvamont Sibiu.
Se pare că angajatul Salvamont a luat legătura cu cel cu care a avut altercația în trafic și s-ar fi înțeles amiabil cu acesta. De altfel la IPJ Sibiu nu a fost depusă nici o plângere legată de această altercație în trafic.
Surse apropiate salvamontistului sibian au declarat că acesta ar fi reacționat violent după ce respectivul șofer l-a șicanat în trafic, imaginile video surprinzând se pare, doar ultima parte a acestui episod.
Sursa video&foto: trafictube.ro

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. O ocazie buna de a face un upgrade la un A8. Pe banii gunoiului penal bineinteles. Poate si un pic de puscarie sa experimenteze si futaiul in gaoaza imputitul

  2. Ok, susti ca soferul din bv a gresit inainte de gestul si mai oribil al sibianului, INSA cine esti tu mai parlitule sa iti bati joc de un oras intreg spunand Iasov? Vezi-ti de prostia, mandria si marlania ta!

    Oare mai sunt oameni NORMALI in orasul sibiu? Daca da, civilizatii pe restu’!

  3. Pe dracu !
    Intrebati pe cel din „Iasov” ce facea pe la Vestem pe desteptu’ ! El a inceput sicanele !!