veste proastă pentru șoferii nesimțiți din sibiu. poliția locală angajează personal ca să îi amendeze!

sofer nesimtitMunicipalitatea sibiană a decis la finele anului trecut să permită Serviciului de Poliție Locală Sibiu să angajeze aproape 20 de agenți. Majoritatea vor face muncă de teren și vor da amenzi șoferilor care nu parchează regulamentar.

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a anunțat marți într-o conferință de presă că este nemulțumită de numărul mic de amenzi date de polițiștii locali anul trecut, celor care nu au parcat regulamentar în oraș.
Aceasta s-a consultat cu cei din conducerea poliției locale și aceștia s-au plâns de faptul că duc lipsă de personal. În consecință s-a decis ca acest serviciu din subordinea municipalității să angajeze tot personalul de care are nevoie. ”Nu sunt mulțumită de activitatea poliției locale legat de aplicarea de amenzi pentru parcarea neregulamentara a mașinilor în oraș, dar acest lucru se datorează în mare parte unui factor obiectiv, respectiv lipsa de personal. Am aprobat însă pentru cei de la Poliția Locală chiar luna trecută, să angajeze tot personalul de care au nevoie și toți care vor fi angajați, vor fi polițiști de teren. Apoi situația ar trebui să se schimbe și în ceea ce privește problema mașinilor parcate neregulamentar. (..) Vorbim de aproximativ 20 de noi angajați”, a spus marți Astrid Fodor.

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. Atunci când mergem în alte țări ne civilizăm imediat ce trecem granițele ( frica de amenzi!!!!).
    La noi în țară știm doar să ne plângem și nu vrem să fim trași la răspundere pentru faptele noastre!!!!

  2. Doamna Astrid ar face bine sa ne spuna si ce intelege dumneaei prin neregulamentar pentru ca altfel nu face altceva decat sa regrete banii luati cu japca pana de curand. Zona Piata Cibin, zona spitalului judetean vor fi adevarate fabrici de bani. Consultati putin cate masini s-au ridicat de pe independentei anterior, toate din acelasi loc (colt cu gimnasticii).

  3. Bine ca il loc sa faca locuri de parcare , ei discuta masuri de genul amenzilor pentru cei care parcheaza neregulamentar PENTRU CA NU AU UNDE !!!

    1. Locuri se gasesc, uneori mai greu, dar se gasesc. Probelma e ca sunt multi care vor sa fie parcati in fata usii unde au treaba, nu vor sa se deplaseze mai mult de 10 – 20 de metri. https://goo.gl/0qIbCy

    2. M-am saturat de placa asta. Parcari sunt har domnului, dar suntei prea lenesi sa va deplasati 50 de metri pana la destinatie.