topul mârlanilor: se dă mare barosan în poliție la igpr și la sibiu parchează, jignește și amenință în plină stradă! cunoști personajul? (video foto)

marlan sibiu (4)Individul cu pricina a intrat pe sens interzis la Piața Cibin, a parcat neregulamentar și a adresat jigniri și amenințări celor din jur în momentul în care i-a fost atrasa atenția că a blocat o mașină și nu a respectat regulile de cirulație auto.  Merită cu prisosință locul în Topul Mârlanilor și poate ne ajuți să aflăm cine e personajul!

Parcarea de la Piața Cibin, luni 4 ianuarie 2015, în jurul orei 13.50. Cel puțin 10-12 locuri de parcare libere așa că toată lumea poate teoretic să parcheze regulamentar. Din păcate numai teoretic, pentru că practic se găsesc și șoferi ca cel al Hyundai-ului SantaFe din imaginile de mai jos, care pe lângă faptul că a intrat pe ”interzis”, blochează și alte autoturisme, după cum se vede.
Un ”domn” de vreo 55-60 de ani este protagonistul acestui episod. Omul s-a dat drept mare ”baronsan” la IGP în momentul în care i-a fost atrasă atenția că a intrat cu mașina pe interzis și că a parcat neregulamentat, blocând alt autoturism. ”Am luat carnetul cu 5.000 de lei pe timpul lui Ceaușescu. Nu știu să parchez și nu știu semnele de circulație. Poți să faci reclamație unde dorești că ajunge la mine la IGP”, a replicat respectivul imediat după ce a fost atenționat.masina22
Mai mult a sugerat că dacă nu vrem probleme, ar fi bine să ne ținem gura mică. În momentul în care a fost rugat să mute mașina respectivul a trecut la jigniri de genul ”papagal cu BMW”, iar când a fost avertizat că este filmat a repoziționat mașina regulamentar. A primit o mână de ajutor de la una din cele două femei ce îl însoțeau în mașină, care a coborât și ea și a făcut câteva fotografii la autoturismul pe care însoțitorul ei îl blocase, iar la final a ținut neapărat să îi transmită celui care îndrăznise să le atragă atenția că e ”un handicapat”.
Dacă credeți cumva că episodul s-a terminat aici, ei bine vă înșelați. Cel care s-a recomandat ca fiind mare ”barosan” în poliție la IGPR, a făcut și el câteva fotografii și să spună că ”hai să ne dăm în telefoane. Să fac și eu o poză și să îți trimit vreo două amenzi”.marlan sibiu (3)
A continuat cu batjocura și jignirile și a mai spus că ”ai orgolii bolnave.. Bă nu știu să parchez. Ți-am spus că am luat carnetul cu 5.000 de lei pe timpul lui Ceaușescu.. (..)Știi cine sunt? Ia vezi pe internet. Fă o poză și caută pe internet!”.

VEZI AICI VIDEO ȘI MAI MULTE FOTOGRAFII!

Dacă îl cunoști pe acest individ, atunci trimite si nouă un email pe oradesibiu@gmail.com sau lasă un comentariu aici sau pe pagina noastră de Facebook.

Ultima oră

Participă la discuție

12 Commentarii

  1. Eu ii desumflam rotile, nu taiate, sa aibe de lucru la intoarcere daca tot e tare-n gura, sa fie tare si-n umflat la roti 🙂

  2. Nu stiu cine-i tembelul dar pentru asa ceva se face puscarie…oricum el ar trebui dus la nr. 3

    1. are asigurare la Carpatica Asig deci asta spune multe… daca cel cu BMW-ul primeste amenzi ar trebui sa dea in judecata politia roamana si sa ceara si niste daune morale imense. Astfel de scursuri ar trebui sa dispara din posturi cheie si mai ales cele platite de noi contribuabilii acetei tari.

      1. Nu poți da în judecata Poliția Română pentru ca un presupus polițist jignește și se comporta în felul acesta. Pentru astfel de fapte răspunde fiecare persoana în parte, nu răspunde o instituție și în niciun caz nu plătește Poliția daune pentru asa ceva. Încercați sa nu vorbiți aiurea, dacă nu va documentați. Fără supărare. Asta, desigur, nu scuza comportamentul ăluia.

  3. E doar un papagal cu tupeu si creierul ars de bautura. Trebuia sa-i trageti o mama de bataie ca sa-si bage mintile in cap. Si sa-l lasati sa cheme singur politia….