atentionare importanta de la centrul info trafic. cum se circula pe valea oltului!

Soferii care au drum pe Drumul National 7 pe Valea Oltului, trebuie sa stie ca pe acest sector de drum se circula la ora 11.00 in conditii de iarna si se asteapta ca traficul sa devina aglomerat.

image

Începând de astăzi, de la ora 14,00, până mâine, la ora 12:00, pentru sudul și sud-vestul țării va intra în vigoare o atenționare cu cod galben, emisă de Administrația Națională de Meteorologie. „Așadar, le recomandăm conducătorilor auto să pornească la drum din timp. De asemenea, le reamintim că anvelopele de iarnă sunt obligatorii pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheată sau polei.
Atenție în special pe cele mai aglomerate drumuri care trec prin zona vizată de atenționare: DN65 Craiova — Pitești, DN7 Sibiu — Râmnicu Vâlcea — Pitești, autostrada A1 Pitești—București și DN6 Alexandria  — București ! Măriți distanța de siguranță în mers, folosiți frâna de motor și nu bruscați comenzile.
Atenție și pe DN67C Novaci — Rânca, drum de interes turistic,cu declivitate mare, afectat frecvent de viscol”, spun cei de la Info Trafic.
Cine are drum pe Valea Oltului trebuie sa stie ca la ora 11.00 pe sectorul de drum de aici ningea.
„Ninge ușor pe DN7, pe Valea Oltului. Partea carosabilă este umedă, zăpadă existând doar în zona acostamentelor. Este necesar să se ruleze cu viteză adaptată, în primul rând în curbe”, mai spun cei de la info trafic. Foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu