depasire masina de politieUn cititor Ora de Sibiu ne-a trimis sâmbătă 2 ianuarie, o filmare video surprinsă pe Drumul Național 1, între Veștem și Avrig. În imagini se observă cum o mașină de poliție efectuează o depășire riscantă într-un loc cu linie continuă dublă.

Imaginile au fost surprinse sâmbătă, 2 ianuarie, pe DN1 între Veștem și Avrig, pe panta de urcare către Hula Bradului. Din acestea se poate observa clar cum șoferul mașinii de poliție se angrenează într-o depășire neregulamentară, într-o zonă de drum cu linie continuă dublă.
Depășirea este efectuată fără ca șoferul să semnalizeze măcar efectuarea acesteia și la limită pentru că din sens opus venea o altă mașină ce circula regulamentar și care a fost nevoită să meargă mult spre exteriorul drumului.
Urmăriți imaginile mai jos.

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

VIDEO INTRIGANT – Depășire revoltătoare a unei mașini de poliție pe DN1 între Veștem și AvrigÎmpreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. „Video Intrigant” Unde e video ? ca sunt numai câteva poze?. Va așteptăm cu video ca sa ne dam și noi cu părerea fără sa fim nevoiți sa înghițim obligatoriu ce ni se spune.

  2. Bn o facut sa vada toata lumea .tu daca faci asa ceva ramai pieton.asa ceva se intampla mereu pe hula bradului

  3. Cel care ai filmat esti un mare prost…si papagal pe deasupra…repede dai la stiri.esti un fraier!