update video - bătaia de la ”el gringo”: victimele lupătorului mma, andrei vasinca vin cu noi dovezi. poliția face anchetă!

batut vasincaScandalul dezvăluit de Ora de Sibiu, în urma căruia luptătorul de K1 și MMA, Andrei Vasinca este acuzat că ar fi bătut doi tineri în față la ”El Gringo” în dimineața zilei de duminică, ia o altă amploare. Tinerii bătuți și-au scos certificate medico-legale și susțin că au martori care să probeze cele întâmplate. Poliția derulează deja o anchetă.

Dezvăluirile făcute de site-ul nostru despre un incident avut loc duminică dimineață în fața restaurantului ”El Gringo”, au adus acest caz în atenția opiniei publice. Chiar dacă luptătorul de MMA, Andrei Vasinca, susține că nu el a agresat pe cei doi tineri care îl acuză că i-ar fi bătut, poliția a deschis o anchetă oficială și mai mult poliția a identificat persoana bănuită de săvârșirea acestei fapte. ”Cei doi tineri au depus plângere penală pentru loviri și alte violențe și au fost îndrumați către Medicina Legală pentru eliberarea de certificate medico-legale. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face apoi și încadrarea faptei”, a declarat Elena Welter, de la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

Verdictul medicilor: Cel puțin 8-9 zile de îngrijiri medicale
Cei doi tineri care susțin că au fost agresați de luptătorul de MMA au fost luni dimineață și și-au scos certificate medico – legale. Din acestea rezultă că în ambele cazuri, agresații prezintă  ”leziuni traumatice care s-au putut produce pri lovire cu corpuri dure și cădere pe un plan dur neregulat. Leziunile pot data din 27 decembrie 2015, și necesită 8-9 (opt – nouă) zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă nu survin coplicații”.cfml

Tinerii agresați: Nu lăsăm lucrurile așa!
Cei doi tineri care spun că au fost bătuți de Andrei Vasinca, au citit și ei declarațiile luptătorului de MMA, care susține că nu el i-ar fi agresat duminică dimineață. Cei doi spun că au martori care să le susțină cele dezvăluite în premieră pentru Ora de Sibiu. ”Am văzut ce zice domnul Vasinca. Noi avem martori. Putem să demonstrăm că tot ce am spus este adevărat. Cum el e sportiv de performanță, acum vrea să ascundă adevărul”, a declarat Tiberi C., pentru Ora de Sibiu.batut 12Tinerii bătuți spun că nu se vor opri doar cu o simplă plângere la poliție. ”Am vrut să vadă toată lumea ce face acest sportiv al Sibiului. Nu lăsăm lucrurile așa. Noi nu i-am făcut absolut nimic. Nu se poate așa ceva…”, au mai spus cei doi tineri.
VEZI AICI DETALII COMPLETE DESPRE SCANDALUL DE LA EL GRINGO
În altă ordine de idei, poliția va audia martorii acestui conflict și se vor analiza și imaginile video de la ”El Gringo”. Vă vom ține la curent cu evoluția acestui caz. Urmăriți mai jos declarații video ale celor doi tineri bătuți la El Gringo.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

9 Commentarii

  1. Dragii mei cititorii
    Nu cred ca e vorba (parera mea) nici de arte martiale ,nici de golani si nici de cluburi.
    In primul rand la restaurant daca eram intr-o tzara civilizata era probabil un hostess care sa iti dea intaietate la masa daca ai ajuns primul.
    In al doilea rand unde ai mai vazut sa te asezi la masa si sa te scoata cineva afara sa iti dea cafteala asa ca i a venit lui (indiferent ca au fost 2 pumni sau 100 de pumni si picioare cu indiferent cata spitalizare).
    Acum problema mie imi pare destul de grava daca e luptatorul MMA care a venit chemat de altii sa „faca dreptatea” deci premeditat.
    Acesta fiind luptator profesionist ar trebui considerat o arma letala si ar trebui tratat ca atare (probabil cu puscarie in parerea/cunostinta mea) Iar daca se identifica a fi el ar mai trebui suspendat din activitatea sportiva.Nimic mai nesportiv decat acest gest…Cu atat mai mult cu cat ar mai avea dosare deschise (vezi cazul postat de Pringles pe 29-12-15).
    Acest luptator ar trebui verificat daca nu are tulburari de personalitate daca ajunge sa afirme ca nu conteaza daca te cunosti sau nu cu el.Cruditatea aceasta se poate intelege pe ring dar nu si pe strada public.Cum spuneam arma letala.
    Ar trebui sa fie si restul de baieti cercetati si poate cineva a luat numarul la taxi si asa se face dovada clara sau cine stie vre un bun samaritean sau chiar soferul de taxi.In plus ma gandesc ca ar fi ceva inregistrari si din sensul giratoriu da…de asta or fi camere de luat vederi,sau poate soferi de taxi se indentifica intre ei.Ar fi un caz interesant de urmarit.
    Succes baietiilor e de incurajat atitudinea.

  2. Vasinca nu e la prima abatere. Eu am pățit aceași chestie cu el anul trecut de Crăciun. De atunci am rămas cu un un număr de dosar la poliție. Asta înseamnă să ai „pile”

    1. Da si tu detaliile dosarului.
      Doar asa putem scapa de astfel de indivizi.
      Marele sau antrenor Mihai Adrian e un exemplu al prostiei, luandu-i apararea elevului sau si permitandu-le tuturor cocalarilor umflati si smecherasi de pe pagina de facebook (pretenii dansului) sa lase tot felul de comentarii jignitoare la adresa celor batuti. In loc sa spuna ca nu e de acord cu astfel de gesturi si ca va lua masuri daca intamplarea e adevarata el e suparat ca doar acum apar stiri la tv cu elevii sai.
      Asa antrenor asa elev.

  3. 8 zile de spitalizare se dau si daca cazi si te lovesti la genunchi … daca ar fi luat bataie cum sustin ei ar fii trebuit sa stea la reanimare …!!!

  4. deci: baietii astia doi nu par mincinosi, exista martori (taximetrist si o alta persoana care a iesit din restaurant) Deci avem motive pentru un arest preventiv (pericol public)! Sa vedem daca IPJ-ul are curaj de o propunere….

  5. Asa ceva, cei doi sunt nevinovati…. Hai sa dam in vasinca cu noroi, oare daca era un oarecare mai iesea scandalul asta in fiecare weekend ies bataii in zona cluburiilor. Temrinati dracu cu prostiile.

    1. Sa vedem daca ai aceeasi parere cand vei fi si tu in situatia celor de mai sus.
      Un smecheras care se crede a fi sportiv.