ce surprize ne pregătesc cei de la teatrul de balet sibiu în 2016

balet 2Anul 2016 va aduce pe scena TBS alte cinci spectacole în premieră, atât coregrafii neoclasice și contemporane, cât și spectacole de balet clasic, dar și reluarea celor importante titluri din repertoriu.

Vorbim de spectacolele “Corsarul”, “Coppelia”, “La fille mal gardée”, “Sînt o babă comunistă!”, “9 pași”, “Anna Karenina”, “Dincolo de dans”, “Don Quijote”, “Lacul Lebedelor” și “Spărgătorul de nuci”. Totodată, în anul 2016 TBS va organiza cea de-a IX-a ediție a Concursului Internațional de Dans Clasic și Contemporan, eveniment la care sunt așteptați să participe peste 200 de concurenți din toată lumea.

Prestații de succes pe scena Festivalului Internațional de Balet Siracusa
În perioada 4 – 7 decembrie 2015, Teatrul de Balet Sibiu a prezentat în cadrul celei de douăzeci și patra ediții a Festivalului Internațional de Balet Siracusa – Italia, spectacolele “Anotimpurile”, în coregrafia Aleishei Gardner, “La Vivandiere”, în coregrafia maestrului coregraf Pavel Rotaru și o gală de balet.
”A fost o foarte mare bucurie pentru întreaga echipă să fim invitați să dansăm în cadrul acestui festival, unul dintre cele mai importante festivaluri dedicate baletului din Europa. Participarea la acest festival, după un an atât de plin, a fost o încununare a tuturor eforturilor depuse de artiștii teatrului pe parcusul anului”, spune Ovidiu Dragoman, director Teatrul de Balet Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu