video teribil - băiețel lovit de taxi din cauza unor câini care îl fugăreau pe o stradă din sibiu. imagini cu impact emoțional puternic!

copil lovit de taxi sibiuClipe cumplite trăite de un băiețel 11 ani din Sibiu. Duminică se întorcea de la fotbal cu câțiva prieteni și din cauza unor câini ce au ieșit din curtea unei întreprinderi și au sărit să îl muște, a luat-o la fugă și a fost lovit în plin de un taxi. Micuțul care visa să ajungă mare fotbalist este acum în stare gravă la spital, iar cei de la întreprindere se disculpă și spun că animalele nu sunt ale lor.

Imagini incredibile surprinse de o cameră de supraveghere video de pe strada Coandă, în după amiaza zilei de duminică, 13 decembrie. Un băiețel de 11 ani a fost lovit în plin de un taxi. Copilul se întorcea acasă alături de alți doi prieteni, iar în momentul în care a ajuns în fața curții unei intreprinderi de vizavi de Transagape, trei câini au venit amenințător către aceștia. Minorul s-a speriat și a luat-o la fugă spre stradă. Nu a mai apucat să vadă o mașină care circula regulmentar și a fost lovit în plin de aceasta.
Cei de la întreprinderea din curtea căreia au ieșit câinii au spus marți că aceștia nu sunt ai lor și că nu își asumă nici o vină pentru incident. ”Nu sunt mulți câini. Vreo 2-3.. Veniți de pe la gunoaie.. Eu stau mai mulți pe aici. Am auzit că ar fi sărit la niște copii, dar nu am fost aici să văd. Poarta e deschisă numai când circulă mașinile de la chiriașii care sunt aici. Nu au mușcat până acum pe nimeni. Sunt ai nimănui.. Noi nu le dăm de mâncăre.. Nu sunt câinii mei să îi leg. Nu pot să pun mâna pe ei”, a spus unul din portarii întreprinderii.cainii

Câini periculoși pentru pietoni
Câinii care au sărit la cei trei copii nu sunt la prima ”ispravă” de acest gen. Este cunoscut în cartier faptul că aceștia latră și se reped în dese rânduri amenințător către pietonii care circulă pe aici.
”Probabil că va trebui să moară un copil ca să se trezească cineva și să ia atitudine. Această situație este la fel la toate întreprinderile din această zonă industrială. Ea este așa de cel puțin 2-3 ani. De cel puțin 5-6 ori sunt oameni atacați de acești câini. Știe și primăria pentru că noi i-am anunțat. Știe și poliția pentru că au fost la fața locului. Nu s-a luat nicio măsură.  Sunt câinii hrăniți de portarii întreprinderilor respective. Atacă, copii, femei, bicicliști… Eu îi văd de cel puțin 10 ori pe zi când ies din curtea aceea. Avem imagini video. Câteodată se adună și câte 10 câini”, spune Vasile Presecan, patron la societatea care își desfășoară activitatea peste stradă de întreprinderea în curtea căreia sunt câinii.intreprindere

Vise spulberate pentru copil. Vroia să ajungă mare fotbalist
Tatăl băiețelului spune că acesta venea de la fotbal cu încă doi prieteni, când s-a întâmplat nenoricirea. Omul a mărturisit că fiul său face fotbal de performanță, dar acum după acest accident cel mai probabil va agăța ghetele în cui. ”Când a ajuns la poarta aceea s-a speriat de câini și a sărit în fața unei mașini. Este conștient.. A fost operat la umăr. Este destul de grav. Mai are leziuni la față și doi dinți rupți.. Are răni și la mâini și la picioare.. Făcea fotbal de performanță și acum nu mai poate să joace. I s-au spulberat toate visele. Plânge într-una că nu mai poate juca. E foarte speriat și deprimat. Câinii s-au luat după el. Sunt mari. Nu s-a mai uitat după mașini și a luat-o la fugă”, a declarat Marinoiu Viorel, tatăl copilului.
Acesta spune că va da în judecată firma care are acea curte. ”Cu siguranță că facem ceva. Nu lăsăm lucrurile acestea așa. Facem reclamație către autorități”, a mai spus Marinoiu Viorel, tatăl copilului.tatal copilului

Anchetă la poliție
IPJ Sibiu a deschis o anchetă în acest caz. ”Accidentul rutier s-a produs pe strada Coandă din Sibiu. Copilul de 11 ani s-a angajat în traversarea străzi neregulamentar și a fost surprins de un autoturism. În continuare Biroul Rutier Sibiu efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier”, a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=qnsCiOySPJU” splash=”https://i.ytimg.com/vi/qnsCiOySPJU/maxresdefault.jpg” caption=”Copil lovit de taxi si speriat de caini Sibiu”]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Si jegosu ala cu taxiu …trb verificati un pic foarte multi circula fara atestat ,ciori imputite,cele mai mari lepre .