foto - cursa pentru cel mai frumos brad de crăciun de la sibiu. se lasă cu premii!

brad1De câteva zile pe principala rețea de socializare se dă o adevărată bătălie pentru desemnarea celui mai frumos brad de Crăciun. Vorbim de o campanie în care mai multe grădinițe și școli s-au angrenat într-o mini competiție pusă la cale de Centrul Aria. Sâmbătă la ora 11.00 are loc gala campaniei, la care toți părinții și copiii ce vor să participe, sunt așteptați!

Apropierea sărbătorilor de iarnă i-a determinat pe cei de la Centrul Aria să demareze o campanie mai mult decât interesantă, atât pentru copii cât și pentru părinții lor. Este vorba de campania ”Împodobeste Bradul la Aria”, o campanie care premiază copiii în prezența Mosului. Gala se doreste a fi un spectacol oferit de cei mici, ca o încununare a creativității si efortului depus de aceștia. Toti copiii vor primi cadouri de la Mos Craciun și în plus, din partea echipei Aria, cel mai frumos brad cu cele mai multe like-uri, va primi un premiu special. Și pentru că vorbim de numai puțin de 15 brazi împodobiți, în campanie s-au înscris mai multe grădinițe și școli din oraș. Și baschetbaliștii de la CSU Sibiu au acceptat să se prindă în ”horă”.  Astfel brăduții împodobiți de cei de la Școala Nr. 4, Grădinița Maria Clara, CSU Sibiu, Scoala Ion Pop Reteganul Orlat, Scoala Regina Maria, S.O.S Satele Copiilor Cisnadie, Grădinița nr.18 și Școala Numărul 18, au prins viață grație prieceperii și imaginației la împodobit a celor ce au mers la fața locului și au s-au implicat activ în acest minuțios proces de creație.
Fotografiile cu cei 15 brazi au fost publicate pe Facebook, acolo unde deja concursul este în plină desfășurare, așa că puteți să votați și voi AICI!

Poftiți la gala campaniei!
Gala campaniei are loc sâmbătă la ora 11.00 atunci când la Centrul Aria sunt așteptați toți cei ce vor să vadă brazii participanți în concurs. ”Vom oferi premii pentru toată lumea. Cel mai votat brad va aduce un premiu special celor care l-au împodobit. Așteptăm copiii și părinții deopotrivă la gala de sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 11.00. Vom avea multe surprize și momente speciale în cadrul galei. Așteptăm pe toți cei ce doresc să participe, să vină la eveniment. Toată lumea este binevenită. Ușile noastre sunt deschise atât pentru părținți cât și pentru copii. Fiecare va primi câte un cadou din partea casei”, a explicat Claudiu Mărășescu, manager al centrului Aria de pe Șoseaua Alba Iulia.
CLICK AICI CA SĂ VEZI BRAZII PARTICIPANȚI ÎN CONCURS ȘI SĂ VOTEZI ȘI TU ÎN CAMPANIE!

Ultima oră

Comentariul meu