foto - atelierul lui moș crăciun din piața mare, vizitat de peste 1000 de copii

atelierul lui mos craciunAtelierul lui Moș Crăciun este una dintre cele mai îndrăgite atracții pentru cei mici de la Târgul de Crăciun din Sibiu unde peste 1000 de copii au participat până acum la atelierul de brutărie.

Atelierul de brutărie a fost prima temă de creație, activitatea fiind pusă în practică de specialiștii de la producătorul de panificație Panalim. În cadrul celor 10 zile de atelier copiii au prelucrat 306 kg faina și au modelat aluatul în diverse forme, pe care l-au copt în cuptorul special amplasat în atelier.

Următoarele 3 teme ale Atelierului sunt:
Atelierul de Biscuiți – până în 6 decembrie
Cu aluat dulce, sucitoare, forme și imaginație, copiii vor face biscuiți. Acest atelier contribuie la dezvoltarea creativității și îndemânării, fixează deprinderile igienice și stimulează creșterea autonomiei în plan practic.

Atelier Pixel Art – din 7 până în 13 decembrie
Micii artiști vor crea decorațiuni de brad din piese termoadezive multicolore: brăduți, steluțe, îngerași.  Confecționarea decorațiunilor dezvoltă exprimarea simţului estetic al copiilor, iar obiectele realizate devin ornamente deosebite cu care pot împodobi bradul de Crăciun. Acest atelier contribuie la dezvoltarea abilităților motrice, la stimularea imaginației și a creativității și mai ales stimularea creșterii concentrării și stabilității atenției.
atelier prajituri craciun 2
Atelierul de Lumânări – din 14 până în 20 decembrie
Printr-o metodă străveche, cei mici vor crea lumânări colorate şi vor fi iniţiaţi în meşteşugul migălos al decorării formelor din ceară. Acest atelier dezvoltă aptitudinile manuale ale copiilor și favorizează interacțiunea.

Ultima oră

Comentariul meu