atenție mare dacă mergeți pe autostrada sibiu – deva. la ce trebuie să veți grijă!

ceata autostradaCentrul INFOTRAFIC al Inspectoratul General al Poliției Române a  emis miercuri dimineață mai multe informări legate de starea drumurilor din România. Una dintre ele vizează circulația pe autostrada dintre Sibiu și Deva.

INFOTRAFIC anunță că pe autostrada A1 Sibiu — Deva se circulă în condiții de ceață, vizibilitate fiind sub 200 de metri, mai ales pe segmentul cuprins între kilometrii 239 și 260, iar carosabilul este ud.
Având în vedere atenționarea meteo cu cod galben, emisă de Administrația Națională de Meteorologie, valabilă până astăzi — 25 noiembrie 2015, ora 14:00, CENTRUL INFOTRAFIC recomandă conducătorilor auto să circule prudent, să reducă viteza de deplasare în zonele cu carosabil alunecos, precum și în apropierea trecerilor pentru pietoni, iar în condițiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, polei, gheață sau mâzgă să circule cu viteză redusă, adaptată condițiilor concrete de drum. De asemenea, este necesar să păstreze în mers o distanță suficient de mare față de vehiculele dinainte, pentru a putea opri în condiții de siguranță, să nu frâneze sau să vireze brusc și să utilizeze, cu precădere, frâna de motor.

Ultima oră

Comentariul meu