video – foto accidentul de sâmbătă pe valea oltului surprins live de camerele de filmat (imagini cu impact emoțional)

tir accidentUn șofer care circula sâmbătă, 21 noiembrie, a surprins cu o cameră video montată pe mașină, gravul accident produs în jurul prânzului, pe DN 7 – Valea Oltului, pe raza judeţului Vâlcea. Impactul a fost violent, trei persoane fiind rănite și transportate la Spitalul Județean Sibiu.

În imagini se observă cum TIR-ului care circula dinspre Sibiu spre Vâlcea, derapează înt-o curbă și se tamponează pe contrasens cu un alt autotren.accident tir 2Vinovat de producerea accidentului se pare că este şoferul Viorel Ene – 33 de ani, din Bucureşti, care conducea un camion cu numerele de înmatriculare B-17-FAW, iar kilometrul 202+400 de metri, în zona Lotrişor, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt camion, înmatriculat în Constanţa, ce circula regulamentar şi era condus de Viorel Dumitrache, de 46 de ani. accident tir 4 accident tir 3 accident tirÎn urma impactului, şoferul vinovat, Viorel Ene, şi soţia acestuia au fost grav răniţi, ei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=w6bT9doNBGI” splash=”https://i.ytimg.com/vi/w6bT9doNBGI/maxresdefault.jpg” caption=”20151121 120735 E”]
VIDEO&FOTO: trafictube.ro

Ultima oră

Comentariul meu