video foto fratelli reinventează viața de noapte în sibiu. eleganță maximă și stil rafinat!

fratelli sibiu (13)Sibiul are din acest weekend în sfârșit un club în adevăratul sens al cuvântului. Fratelli Lounge & Club s-a inaugurat oficial vineri seară în prezența a câteva sute de persoane și într-o atmosferă unică creeată de DJ-ul adus special din Capitală.

Vineri seară, ora 23.00. Fratelli Lounge & Club și-a primit primii oaspeți exact așa cum se întâmplă în cluburile care se respectă. Zeci de sibieni au  ținut să ajungă în locație imediat după ce s-a permis accesul în club, ca să vadă cum arată cea mai nouă locație din lanțul de succes al Fratelli România.fratelli sibiu (9)Cu un design unic Fratelli Lounge & Club Sibiu tinde să devină încă de la deschidere un pol al distracției de noapte în oraș. Gândit după rețeta de succes a lanțului Fratelli, clubul din Sibiu oferă condiții excelente pentru cei ce aleg să îi treacă pragul.fratelli sibiu (1)Prima seară a fost una de excepție. Toată lumea s-a simțit bine, muzica a fost după ”rețeta” Fratelli Lounge & Club, așa că toată lumea s-a distrat pe măsură.
Urmează o a doua seară, sâmbătă, în care cei de la Fratelli Lounge & Club promit un party ”și mai și” decât cel de vineri seară.


Urmăriți mai jos câteva secvențe din Fratelli Lounge & Club Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=v6y5F1UEE6A” splash=”https://i.ytimg.com/vi/v6y5F1UEE6A/maxresdefault.jpg” caption=”S-a deschis Fratelli in Sibiu”]

Ultima oră

Comentariul meu