video foto magazinul leroy merlin din sibiu e aproape gata. când va fi inaugurat!

leroy 3Retailerul francez Leroy Merlin este pe ultima sută de metri cu amenajarea magazinului ce va funcționa la Sibiu în locul Baumax. S-a stabilit și data la care acesta va fi inaugurat, în oraș fiind montate deja panouri care anunță deschiderea din 4 decembrie.

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin vrea să ajungă la sfârșitul anului viitor la 16 magazine în România, față de 6 în prezent, exclusiv prin rebranduirea magazinelor preluate de la Baumax. ”România este o piață mare, românilor le place să renoveze, să construiască, își iubesc casa. Scopul achiziției Baumax a fost să ne asigurăm o creștere pe această piață și să ne consolidăm poziția, și de asemenea să fim prezenți în cele mai importante orașe din țară”, a declarat într-o conferință de presă Frederic Lamy, directorul general Leroy Merlin România, parte a grupului francez Adeo.
După ce au deschis la Cluj de curând un nou magazin, Leroy Merlin urmează să inaugureze pe cel din Sibiu. După cum se vede din imagini, magazinul ce va funcționa în locul Baumax-ului din Shopping City Sibiu, este aproape finalizat. De altfel în oraș au fost montate panouri de publicitate prin care se anunță deschiderea în data de 4 decembrie.leroy 1Leroy Merlin a deschis primul magazin în România în anul 2011 în Chitila, în parcul de retail Collosseum, iar trei ani mai târziu l-a lansat pe al doilea, la Craiova.
În anul 2014, Leroy Merlin a preluat cele 15 magazine din România ale rețelei Baumax, aflate în plin proces de integrare.
După șase luni de la preluare au fost redeschise magazinele din Ploiești și cel din Sun Plaza din București. În prezent, Leroy Merlin deține 6 magazine – trei în București (inclusiv cel din Bragadiru, construit de Leroy Merlin), și câte unul în Craiova (construit de Leroy Merlin), Ploiești, Cluj Napoca și Brașov.
”Potențialul pentru România este de 20-25 magazine Leroy Merlin în următorii 10 ani. (…) În 2016 vom continua creșterea în România și transformarea și celorlalte magazine. Vom finaliza până în septembrie transformarea tuturor magazinelor. De asemenea, vrem să angajăm 600 de colaboratori din toată țara și să ajungem la 1.800-1.900 de angajați anul viitor. Am păstrat toți angajații Baumax, dar avem nevoie de mai mulți oameni pentru că în magazinele Baumax lucra un număr redus de angajați, 30-40 de persoane pe magazin, iar noi vrem să avem în medie 100 de oameni pe magazin pentru a ne asigura creșterea afacerilor”, a explicat Lamy.leroy 4
Valoarea investiției pentru transformarea unui magazin este de 1-1,5 milioane de euro, astfel că în total costurile ar ajunge la 16,5 milioane de euro.
În România, Leroy Merlin, parte a grupului francez Adeo, deținut de familia Mulliez, concurează cu Dedeman, Hornbach, Praktiker sau Brico Depot deținut de britanicii de la Kingfisher.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=TZd7qVVCeAY” splash=”https://i.ytimg.com/vi/TZd7qVVCeAY/maxresdefault.jpg” caption=”video leroy merlin”]
Surse info: profit.ro

Ultima oră

Comentariul meu