agresiune într-un club din sibiu. o tânără susține că a fost scuipată și lovită de un bodyguard!

diana33O tânără din Sibiu susține a trăit clipe groaznice în seara zilei de 15 noiembrie. A ieșit cu prietenele ei să se distreze în oraș, iar un bodyguard de la Clubul Premier a agresat-o în văzul tuturor clienților. Tânăra a depus plângere la poliție și vrea să îl dea în judecată pe agresor. Cei de la club au însă o altă versiune a incidentului și susțin că aceasta ar fi sărit să îl lovească pe bodyguard.

Sechel Diana spune că nu va uita prea curând seara zilei de 15 noiembrie. Tânăra a ieșit în oraș cu un grup de prietene pentru a serba ziua de naștere a uneia dintre ele. Fetele au decis să meargă pentru câteva ore în clubul Premier din Piața Aurel Vlaicu. Și-au rezervat o masă și au mers în locație. Acolo s-a petrecut un episod cel puțin bizar la prima vedere. Diana afirmă că fost agresată din senin de un bodyguard al clubului. ”Sărbătoaream ziua de naștere a unei prietene acolo la Premier. Fetele au zis să dansăm și ne-am ridicat de la masă. În timp ce dansam un bărbat care nu s-a prezentat, m-a bătut pe umăr și pe un ton ridicat și amenințător mi-a spus să ies până afară ca să vorbească ceva cu mine. I-am răspuns că nu îl cunosc și că în consecință refuz să ies afară. Apoi a început calvarul…”, ne-a povestit Diana.

Spune că a lovit-o și târât-o pe jos
Tânăra mai susține că bodyguarul Florian Mark a trecut imediat la ”acțiune” și a lovit-o pur și simplu sub privirile speriate ale prietenelor acesteia și a celorlalți clienți prezenți în club. ”În secunda doi după ce am refuzat să ies afară, m-a apucat de față cu mâna dreaptă, m-a scuipat și m-a înjurat. Apoi m-a tras de haine.. Aproape că mi-a smuls rochia și a început să mă lovească în cap și m-a aruncat pe pianul din club.. M-a târât cu forța spre ieșire.. În acel moment unul dintre barmani a intervenit și a venit și managerul clubului și i-a spus să nu mă mai agreseze..” a mai povestit Diana.
Speriată de ceea ce s-ar fi întâmplat, tânăra a sunat la 112 și a cerut ajutor pentru că este agresată. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, din care făceau parte agenți ce păreau să îl știe pe agresor, conform spuselor Dianei. ”Am chemat poliția, deși toată lumea zicea că să nu sun la 112 că nu are rost. Păi cum să nu aibă rost dacă m-a agresat și m-a amenințat? Când poliția, agenții au venit au dat mâna cu el. Îl cunoșteau… Și polițiștii au zis inițial că ar fi bine să nu depun plângere. Le-am spus că nu accept așa ceva!” mai povestește Diana.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO DE LA INCIDENTUL DIN CLUB PREMIER

Versiunea celor de la Premier: Tânăra l-a lovit pe bodyguard!
Ora de Sibiu a luat legătura și cu cei de la clubul Premier legat de incidentul din 15 noiembrie. Versiunea relatată de patronul clubului este însă una total diferită de cea a Dianei. Acesta spune că incidentul are la bază în realitate o poveste de gelozie dintre tânăra care susține că a fost agresată și una din prietenele acesteia, care se pare că ar fi avut o relație cu bodyguard-ul din Premier. ”Eu am fost acolo. S-a ajuns la acel incident dintr-o gelozie între respectiva domnișoară și una din fostele ei prietene, care ar fi avut o relație cu bodyguard-ul nostru. (..) Bodyguard-ul a vrut să discute cu ea frumos, iar domnișoara respectivă a sărit pur și simplu pe el și a început să îl lovească și să îl zgârie. Acesta a luat-o în brațe și a scos-o afară din club. Acolo a început să ne înjure pe toți. Cinci minute ne-a înjurat și pe mie și pe bodyguard și a spus tot ce i-a venit la gură până a venit poliția. De fapt ea e o clientă veche a polițiștilor… A mai făcut astfel de reclamații. Dacă nu mă înșel cred că a și fost amendată. Pe imaginile video surprinse în club se și vede de altfel cum ea sare să îl lovească și să îl zgârie pe bodyguard”, a spus Adrian Voicu pentru Ora de Sibiu.
Patronii clubului au promis că vineri cel târziu vor pune la dispozția Ora de Sibiu imaginile video cu cele întâmplate în 15 noiembrie la Premier.premier

Plângere oficială la poliție și certificat medico-legal
Diana a depus plângere oficial la secția 1 de Poliție din Sibiu, chiar în seara agresiunii, precum și la IPJ Sibiu. ”Dânsa s-a adresat cu o plângere către IPJ Sibiu. A reclamat că a fost agresată. Se va demara o anchetă oficială în acest caz”, a spus pentru Ora de Sibiu, Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.  De asemenea a II-a zi după întâmplare, tânăra a mers la medic și a primit un certificat medico-legal ce certifică faptul că tânăra a fost agresată. ”Numita Sechel Diana prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin zgâriere și, posibil, compresiune cu mâna. (..) Leziunile pot data din 15 noiembrie 2015 și necesită una-două zile îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă nu survin complicații”, se arată în concluziile menționate în certificatul medico-legal.certificat medico legalÎl dă în judecată pe bodyguard
Diana spune despre bodyguard-ul care ar fi agresat-o, că nu a vorbit niciodată direct cu el și nu a avut tangențe cu acesta. Diana spune că în urmă cu ceva timp, acesta începuse să îi facă avansuri. ”Acum ceva vreme îmi trimitea mesaje cu tentă sexuală pe Facebook. Nu i-am răspuns niciodată și l-am blocat pe Facebook. În rest nu am avut legături cu el. Nu înțeleg de ce a făcut acest gest. Din câte mi-au mai spus și alte fete, așa procedea acest bodyguard. Trimite mesaje la fete care vin în club.
Agresiunea suferită a determinat-o pe Diana să decidă să îl acționeze în judecată pe cel care a lovit-o. ”Am luat legătuta cu avocata mea și o să îl dau în judecată. Am depus plângere și la OPC… Nu e posibil să se întâmple așa ceva. Nu accept pentru nimic în lume să fiu umilită și agresată de acest om căruia nu i-am făcut nimic. Să răspundă pentru faptele sale. Nu îmi trebuie nimic de la el, dar așa cum a fost eu agresată se poate întâmpla pe viitor oricui”, a mai spus Diana.
Surse foto: Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Din pacate sas se procedeaza in acest Club, dupa ce sunt inbatati si isi lasa toti bani acolo clienti sunt calcati in picioare de acesti Chilarii! rolu badiguardului e sa medieze conflictele nu sa omoare oameni in bataie cum se face la acest Club, care e amplasat intr-un loc intunecos si pe care probabil nu-l verifica nimeni niciodata si se cred niste Dumnezei, se acopera intre ei dind vina tot pe clientii care au vrut sa-i bata pe gorile. Poate li se desumfla muschi si le cad picioarele cu care lovesc.Exista cineva mai mare de cit se cred ei, mai devreme sau mai tirziu isi iau plata!

  2. Dar fufelor cine va pune sa mergeti in clubul ala? nu cumva si voi v-o cam cautati? Daca va place baietii rai asta ete mai iei si cate-o vasla dupa cap.

  3. asa procedeaza umflatu dracu obez libidinos , un idiot meschin obsedat sexual , nu e la prima abatere dar politistii ii iau apararea tot timpul