video foto – isterie și cozi la domo la lichidarea totală. ce mai găsești în magazine!

domo sibiu inchidere (15)Unul din cei mai mari retaileri de produse electronice, electrocasnice și IT, a decis să iasă de pe piața românească, cel puțin din cea de vânzări fizice în magazine. Domo a anunțat că lichidează tot ce are în magazine, iar oamenii profitat de ocazie. Și la Sibiu locația din Shopping City se închide, iar sibienii au stat la coadă ca să cumpere produse. Magazinul este însă acum aproape gol.

Faptul că retailerul electroIT Domo a anunțat oficial că are o ofertă de reduceri de până la 90%, în toate magazinele, în perioada 13-30 noiembrie, a făcut ca toate locațiile din România să fie luate cu asalt de clienți. În oferta apar preţuri de 1-2 lei pentru produse precum „Protecţie spate iGo iPad 2” sau  „Carcasă iPad”, dar şi alte produse, respectiv mouse-uri, cabluri sau ondulatoare de păr.domo sibiu inchidere (5)
LA Sibiu magazinul este deja ”devorat” de clienți. Toată lumea forfotește printre rafturi și caută să își cumpere produse la prețuri de chilipir.domo sibiu inchidere (12) ”Am citit la voi pe Ora de Sibiu luni seară că se închide Domo și sunt reduceri și am zis să dau o tură ca să văd dacă mai găsesc ceva. Văd că mai sunt alte sute de sibieni la fel ca mine și magazinul s-a golit aproape tot. Am găsit totuși un mouse și o tastatură la preț bun și mă uit și la o mașină de spălat. Îmi pare rău că nu am venit mai de dimineață”, ne-a declarat Radu Mara, un tânăr din Sibiu aflat în magazinul Domo, marți după amiază.domo sibiu inchidere (13)
Multă lume a venit din curiozitate, chiar dacă nu caută ceva anume. ”Am venit cu doi colegi. Am terminat cursurile și am zis să vedem dacă găsim ceva. Nu caut un produs anume, dar dacă sunt ieftine o să cumpăr”, spune și Remus, student la Facultatea de Științe Economice.domo sibiu inchidere (14)
Dacă vă grăbiți mai puteți prinde produse la prețuri bune, în ciuda faptului că rafturile s-au golit în proporție de 60 la sută. La Sibiu în vitrină mai erau doar două televizoare, la sectorul de aparate foto mai erau disponibile doar 4-5 modele, iar la tablete existau expuse 6 modele. domo sibiu inchidere (11)
Anunţul Domo vine în contextul în care retailerul de electro-IT, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de profil, cu afaceri de peste 600 mil. lei anul trecut, va închide toate magazinele fizice pentru a rămâne cu operaţiuni doar online, potrivit surselor din piaţă.


O parte dintre magazine au fost deja preluate de competitori, iar furnizorii de electronice şi electrocasnice spun că nu au fost plătiţi, motiv pentru care nu mai livrează marfă companiei care are deja probleme financiare de mai mulţi ani.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=UZdrcY-O3tE” splash=”https://i.ytimg.com/vi/UZdrcY-O3tE/maxresdefault.jpg” caption=”Inchidere magazin Domo Sibiu”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Aveti grija ce produse mari luati fiindca ma indoiesc ca o sa ofere sau respecte garantia la produsele alea.
    La cele vandute anterior de DOMO inainte de restructurare nu te mai ajuta cu nimic (decat o foaie de hartie cu un email la care nu raspunde nimeni, deci buna doar pt OPC).