update video foto - o sibiancă și-a ucis soțul cu toporul. i l-a înfipt în cap!

crima sibiu (2)Crimă macabră joi seară la Sibiu. O femeie de 61 de ani și-a ucis soțul într-un acces de furie. Crima s-a petrecut pe strada Cindrelului la numărul nouă. Bărbatul a murit pe loc, lovitura cu toporul fiind fatală.

Joi seară  femeia s-a certat cu soțul ei, un bărbat în vârstă de 69 de ani. După câteva schimburi de replici, femeia a luat un topor din gospodărie și l-a lovit puternic în cap pe soț. Acesta s-a prăbușit la pământ și a murit în scurt timp. Cazul a fost preluat acum de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.
”Din nefericire este un bărbat decedat. Moartea este violentă. Prezintă mai multe leziuni traumatice și niște plăgi la nivelul capului. Bănuim că a fost lovit cu un obiect ascuțit, gen topor. Sunt mai multe lovituri. (..) Acum suntem în faza incipientă a cercetărilor. Vom putea furniza alte detalii după ce se va face autopsia medico-legală. Există un suspect. Nu ne putem pronunța cu certitudine dacă este sau nu autorul omorului” spune Boțoc.
crima sibiu (1)
Certuri peste certuri
Se pare că femeia avea probleme cu alcoolul, probleme care s-au agravat în ultimii cinci ani. A fost și la dezalcolizare, iar de două săptămâni revenise acasă. Vecinii sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat.crima sibiu (3)”Nu am auzit nimic. Am aflat doar după ce s-au întâmplat lucrurile. M-a surprins foarte mult. PE doamna am văzut-o de dimineață pe stradă. Știu că este foarte bolnavă. Am înțeles că are ceva probleme cu alcoolul. Cu domnul am vorbit săptămâna trecută. Spunea că e foarte supărat pentru că i-a dat drumul de la spital. (..)crima sibiu (8) Îi cunosc de foarte mult timp. Dânsa nu a fost așa. Îmi pare rău pentru amândoi. (..) Am înțeles că l-a lovit ea în cap. (..) Știu că a venit ginerele și el a anuțat autoritățile.crima sibiu (4)Problemele dânsei sunt mai vechi. A fost de mai multe ori internată. Îi știu de 40 de ani. Erau liniștiți. (..) el era un om pașnic. Chiar un așa deznodământ nu mă așteptam să aibă. (..) Ea a mai aruncat în urmă cu câțiva ani ulei fierbinte pe el. De atunci au început problemele. (..) Avea crize de om bolnav. (..) Și la dezalcolizare a fost internată”, a povestit Smaranda Emilia, vecină cu familia la care s-a întâmplat nenorocirea.crima sibiu (5)
Femeia va fi supusă și unei expertize medicale pentru a vedea dacă a avut discernământ în momentul în care și-a ucis soțul.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=_M49Yxa41pU” splash=”https://i.ytimg.com/vi/_M49Yxa41pU/maxresdefault.jpg” caption=”Crimă joi seară la Sibiu”]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nu imi vine sa cred…cum la voi la ardeleni,se intampla crime,hotii,furturi,violuri???nu se poate,,,,dar parca spuneati ca voi sunteti,superiori celorlalti romani?ca voi sunteti,educati,sunteti muncitori,cinstiti,nu sunteti ca ,,mitici,,