reacția lui ghiță ciobanul după ce poliția i-a făcut dosar penal. cum explică situația!

ghita 3Celebrul cioban din reclamele tv pentru compania Vodafone, a explicat pentru Ora de Sibiu cum s-a ales cu dosar penal vinerea trecută, pentru că a mers cu o mașină neînmatriculată pe DN1. Ghiță Ciobanul spune că nu a realizat că i-au expirat numerele de înmatriculare, iar luni a rezolvat problema.

Momente delicate pentru Ghiță Ciobanul. Celebrul cioban din Jina a avut probleme cu poliția vineri după amiază, atunci când a fost prins în trafic că circula cu o mașină pentru care nu mai avea drept de circulație pe drumurile publice.
Contactat de Ora de Sibiu, Ghiță Ciobanul a recunoscut că așa s-a întâmplat, dar spune că totul a fost o nefericită întâmplare și nu a realizat decât atunci când l-a oprit poliția, că Toyota cu care mergea avea numere expirate.
”Am uitat pur și simplu să verific când expiră numerele la Toyota. Nu mi-am dat seama. Am plecat repede de acasă pentru că am avut o problemă urgentă de rezolvat cu transhumanța oilor și m-a oprit poliția în trafic. Le-am explicat că nu a fost nimic intenționat. Oamenii m-au înțeles, dar au aplicat legea. Azi (n.r. – luni) am rezolvat problema și am înmatriculat mașina”, a spus Ghiță Ciobanul pentru Ora de Sibiu.
VEZI AICI CÂND ȘI UNDE A FOST PRINS GHIȚĂ CIOBANUL CĂ CIRCULĂ CU O MAȘINĂ NEÎNMATRICULATĂ!ghita 2
Baciul din Jina spune că de acum o să fie mai atent și că o să verifice actele mașinii înainte să plece la drum. foto: Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu