video foto primarul din șelimbăr nu a fost reținut de dna. reacția lui maricuța la plecarea acasă!

maricuta azi noaptePrimarul Șelimbărului, Daniel Maricuța, a scăpat ca prin urechile acului de o reținere în arest preventiv. Acesta a plecat acasă joi dimineață în jurul orei 4.00, iar procurorii DNA au încărcat o dubă cu acte de la sediul primăriei.

Daniel Maricuța și toți angajații primăriei Șelimbăr care au fost audiați aproape 12 ore în sediul administrației locale din Șelimbăr, au plecat acasă în noaptea de miercuri spre joi, nici unul nefiind reținut de către DNA.
Vizibil obosit și afectat de ceea ce se întâmplă, Maricuța a ieșit în grabă din sediul primăriei și s-a ferit de ochii presei, refuzând să facă vreo declarație referitor la ceea ce s-a întâmplat miercuri și legat de perchezițiile DNA-ului.

VIDEO – Cine îl ajuta pe Maricuța să cumpere și să vândă terenuri la Șelimbăr. Cum funcționa ”caracatița” și câtă MITĂ a luat primarul!

VEZI SI: VIDEO FOTO – Ranch-ul primarului din Șelimbăr. Imobil cu piscină interioară și ieșire la lac și fermă cu cai!maricuta dna primaria selimbar (6)

A trecut repede pe lângă ceilalți angajați care au fost audiați de DNA și s-a urcat într-o mașină Mercedes și a plecat în trombă, fiind urmat îndeaproape de un autoturism BMW, în care mai erau câteva persoane ce îl așteptau pe acesta.

VEZI ȘI: Maratonul audierilor în cazul Maricuță. Ce s-a întâmplat cu primarul din Șelimbăr – VIDEO SI FOTO

Mariucuța la birou
Surse de încredere au declarat pentru Ora de Sibiu, că primarul Șelimbărului a fost în această dimineață la primărie. Este prima vizită după audierile de ieri, efectuate de către DNA.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=NwrEfqMBkzU” splash=”https://i.ytimg.com/vi/NwrEfqMBkzU/maxresdefault.jpg” caption=”Maricuta nu a fost retinut de DNA la Sibiu”]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Cei mai batrani stiu cine este Maricuta, a fost un jalnic bisnitar dupa revolutie, toata viata lui a fost un hot, ar trebuii sa ii se confiste averea pe care nu o poate dovedii cum a castigato si la cusca cu el.

  2. E incedibil ce ce intampla in Romania,cum suntem furati, mintiti si chiat jigniti de asemenea personaje,care au distrus Sibiul
    Acet om a resuti sa distruga un oras,un judet cu toate urataniile construite de el prin interpusi…asa ceva nu se intampla intru stat civilizat