update video foto - incendiu la service-ul de la reprezentanța peugeot. pompierii au intervenit cu 10 autospeciale!

incendiu service peugeot sibiu dn1 (9)Un incendiu puternic a izbucnit în după amiaza zilei de miercuri, în jurul orei 13:10, la o hală a service-ului de la reprezentanța Peugeot, de pe DN1, la ieșirea din Sibiu către Brașov. Zece autospeciale ISU s-au deplasat la fața locului.

Pompierii sibieni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu, ce a apărut la hala în care funcționează service-ul Peugeot de pe DN1 la Șelimbăr. La fața locului s-au deplasat 10 autospeciale ISU și SMURD.
Din hală au fost evacuate toate autoturismele aflate în acel moment în interior. Din fericire nici una nu a luat foc. ”Incendiul s-a manifestat la hala service-ului, pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați. Au fost evacuate un număr de 12 autoturisme”, a explicat Silviu Albișor, de la Isu Sibiu.

Nimeni nu a fost rănit
De asemenea din unitate au fost evacuate un număr de 12 persoane, dar și trei câini. Nu sunt victime sau răniți. Deocamdată nu s-a stabilit cauza exactă a producerii acestui incendiu.

incendiu service peugeot sibiu dn1 (11)incendiu service peugeot sibiu dn1 (10)incendiu service peugeot sibiu dn1 (9)incendiu service peugeot sibiu dn1 (8)incendiu service peugeot sibiu dn1 (7)incendiu service peugeot sibiu dn1 (6)incendiu service peugeot sibiu dn1 (5)incendiu service peugeot sibiu dn1 (4)incendiu service peugeot sibiu dn1 (2)incendiu service peugeot sibiu dn1 (1)

La hală a ars izolația acesteia precum și mai multe piese auto inflamabile, depozitate acolo.
URMĂRIȚI MAI JOS IMAGINI DE LA LOCUL INCENDIULUI
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=XuKyo5EmHiY” splash=”https://i.ytimg.com/vi/XuKyo5EmHiY/sddefault.jpg” caption=”Incendiu la Peugeot DN1 Sibiu”]

Ultima oră

Comentariul meu