cod roșu în piața mică: sibiu sands hot version! - super galerie foto!

volei - prima pozaZilele acestea Sibiul este gazdă pentru o competiție mai aparte față de ceea ce sibienii s-au obișnuit. Piața Mică a devenit o adevărată plajă, aici fiind amenajat un teren de volei pe plajă cu tribune, beach bar și la care participă mai multe echipe de volei de fete și băieți.

Beach Volleyball Sibiu Sands 2015 a adus și anul acesta foarte mulți sportivi la startul competiției. Organizatorii au amenajat așa cum ne-au obișnuit și în anii trecuți, un miniparadis pentru iubitorii voleiului pe plajă. Pe lângă terenul și tribuna cu scaune, în vecinătate puteți să vă relaxați la un Beach Bar, amenajat în stil jamaican, unde spectatorii sunt invitați să se descalțe și să savureze un cocktail, urmărind competiția.
La Sibiu și-au anunțat prezența unii dintre cei mai buni jucători din țară, printre care și campionii României din ultimii ani, dar și membrii loturilor naționale de cadeți, respectiv seniori.
În ultima zi a concursului, duminică, 26 iulie, vor avea loc semifinalele și finalele de la toate categoriile, echipele de amatori fiind cele care vor da startul, de la ora 10.
Meciurile sunt extrem de disputate, atât la fete cât și la băieți. Spectatorii nu au cum să nu remarce pe lângă calitățile sportive ale fetelor de la volei și aspectul fizic de invidiat. Urmăriți mai jos o galerie foto de la partidele de fete.

Mai multe fotografii și informații găsiți și pe pagina oficială de Facebook a turneului!

Ultima oră

Comentariul meu