mama si copil accident talmaciuFemeia de 36 de ani, rănită grav luni, în accidentul din Tălmaciu, a murit în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul Județean Sibiu.

Tânăra lovită de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, pe DN7 la Tâlmaciu, alături de fiul ei, a pierdut din păcate lupta cu moartea. Femeia de 36 de ani a trecut în neființă în noaptea de miercuri spre joi, în ciuda eforturilor făcute de medici.
„În pofida eforturilor medicilor, care au făcut tot ceea ce a fost posibil pentru salvarea sa, femeia ajunsă la SCJU Sibiu în urma accidentului rutier din Tălmaciu din data de 13 iulie a decedat în cursul nopţii, în jurul orei 1,30, în urma unui stop cardio-respirator iresuscitabil”, a declarat Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu.
Femeia se afla în stare gravă, încă de la internare. În ciuda faptului că medicii au ajuns rapid la fața locului, rănile suferite au fost extrem de grave și șansele de supraviețuire erau destul de mici.
CITEȘTE SI: VIDEO MĂRTURII CUTREMURĂTOARE – Accidentul de la Tălmaciu: ”M-a strâns de mână și mi-a spus: AJUTĂ-MĂ! AJUTĂ-MĂ!”
Starea băieţelului, care împlinise 8 ani săptămâna trecută, este mai bună, după cum spun medicii de la Bucureşti, care îl îngrijesc. Băiețelul își serbase de curând ziua de naștere și mergea luni dimineață alături de mama sa, pentru cumpărături la un magazin din Tălmaciu.
VEZI ȘI: FOTO VIDEO – Cine sunt victimele tragicului accident de la Tălmaciu. Băiețelul abia împlinise 8 ani! – IMAGINI DURE

Ultima oră

Comentariul meu