foto video – cine sunt victimele tragicului accident de la tălmaciu. băiețelul abia împlinise 8 ani!

mama si copil accident talmaciuFemeia care se zbate acum între viață și moarte la Spitalul Județean Sibiu, formează un cuplu cu prietenul ei de mai bine de nouă ani. Pe 2 iulie a săbătorit ziua onomastică a fiului său, cel care a fost și el lovit în plin de o basculantă luni la Tălmaciu.

Tot orașul vorbește de drama prin care Simona Furdui și Cosmin Trușcă trec acum. Cei doi sunt împreună de aproximativ nouă ani și de mai bine de opt ani au și un băiețel, Silviu Pavel. Aceștia și-au dorit extrem de mult. Băiețelul a venit pe lume cu probleme la picioare și a suferit mai multe intervenții chirurgicale dealungul timpului. Pe 2 iulie părinții i-au serbat împlinirea vârstei de 8 ani, alături de familie și prieteni.
Luni dimineață mama și Silviu au plecat sa meargă la unul din magazinele din oraș. Au ajuns la trecerea de pietoni, iar acolo s-a întâmplat nenorocirea. Un camion i-a strivit pur și simplu în momentul în care traversau strada. Oamenii din oraș se feresc acum să mai traverseze pe acolo. ”Mereu e pericol mare aici. Mașinile nu prea se opresc și traversez cu inima cât un purece de fiecare dată. Acum nici nu mai trec pe aici. Merg mai în jos”, a povestit o femeie care aproape că plângea în momentul în care a fost întrebată de accidentul de luni.
VEZI AICI DETALII AMPLE ȘI IMAGINI VIUDEO DE LA ACCIDENTUL DE LUNI DE LA TĂLMACIU
Șoferii de pe mașini mari critică amplasarea trecerii de pietoni
Nenorocirea petrecută luni putea să fie evitată, dacă trecerea de pietoni nu se afla așa de aproape de una din cele mai aglomerate intersecții din oraș. Șoferii de pe camioane spun că este aproape imposibil să observi pietonii care traversează.inalita ”E prea pe colț și prost semnalizată. Există riscul să calci pietonii, pentru că nu îi vezi în acel unghi mort. Mai e și stâlpul care opturează vizibilitatea. Este un risc extrem de mare”, spune un șofer de microbuz din Tălmaciu.
Durere printre rude
Acasă la familia Trușcă este liniște. O liniște care este apăsătoare. Rudele vorbesc cu lacrimi în ochi de drama prin care trec acești oameni și speră ca atât mama cât și copilul să scape cu viață, chiar dacă sunt grav răniți. baiat4
”Vă dați seama că suntem cu toții îngrijorați. Matusa mea si-a dorit foarte mult acest copil. S-a chinuit mult să îl facă. El s-a născut cu un handicap la picioare și a făcut mai multe operații dealungul timpului. Acum l-au operat din nou medicii după accident și am înțeles că are probleme și la coloana vertebrală. Are nevoie de sânge și el și mătușa și am făcut un apel la toată lumea. L-au transferat la București din câte știu. Mătușa mea e și ea în stare gravă. Are probleme la unul din picioare și medicii vor să îl amputeze”, a povestit și Sonia Ghebaura, o nepoată a victimei.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=TnLNLD_4JWg”]
foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu