anchetă la poliția din sibiu după ce un tânăr a evadat din arest

ipj sibiuCazul tânărului care a evadat duminică după amiază din arestul IPJ Sibiu, a intrat în vizorul celor din conducerea poliției. Tânărul  a evadat duminică după amiază în jurul orei 15.00 și este originar din Agârbiciu.

IPJ Sibiu a  demarat o anchetă internă pentru a se stabili cum a fost posibil ca ziua în amiaza mare, un tânăr să evadeze din arestul de la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Sibiu.
Acesta a reușit să disloce barele de metal de la celula în care era încarcerat și a evadat, fiind căutat de toată poliția după isprava sa.
IPJ Sibiu a demarat deja o anchetă legată de această evadare. ” Acum sunt activități specifice și este în derulare și o anchetă internă pentru a se stabili împrejurările în care acesta a evadat”, a spus Elena Welter de la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.
În prezent, la nivel naţional, poliţiştii  desfăşoară ample activităţi specifice pentru prinderea în scurt timp a persoanei în cauză.

VEZI AICI DETALII DESPRE EVADAREA DIN ARESTUL IPJ SIBIU

Tânărul are o înălțime de 1,70 metri, o greutate de 65 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui și ten închis.
La momentul evadării acesta purta un hanorac de culoare gri, pantaloni de trening de culoare neagră, marca adidas și încălțări de culoare albastră.

VEZI AICI FOTO CU TÂNĂRUL CARE A EVADAT DIN ARESTUL POLIȚIEI!

Ultima oră

Comentariul meu