update ploiele fac ravagii – dn14 blocat de un copac și zeci de locuințe inundate în laslea, netuș și iacobeni

inundatiiPloile căzute în utimele zile încep să aibă efecte nedorite de către populație. În această dimineață Drumul Național 14 a fost blocat între localitățile Șeica Mică și Copșa Mică, iat pompierii intervin și acum în Saroș pe Târnave, acolo unde apa a intrat în case.

Angajații de la Drumuri Naționale au intervenit în această dimineață pentru degajarea de pe carosabil, a unui copac ce a blocat traficul pe Drumul Național 14 ce leagă Sibiu de Mediaș. Copac a blocat accesul auto între localitățile Șeica Mică și Copșa Mică.
Echipaje de pompieri intervin din jurul orei 8:40 pentru evacuarea apei din mai multe gospodării ce au fost inundate în localitatea Saroș pe Târnave.
VEZI ȘI: COD PORTOCALIU de inundații pentru Sibiu. Atenție mare în zonele vizate!
Se pare că este vorba de aproximativ 20 de gospodării, ce au fost inundate de ploile căzute în ultimele zile.
VEZI AICI PROGNOZA METEO PENTRU JUDEȚUL SIBIU

Update ora 11.34 – Inundații și la Laslea
ISU Sibiu anunță că două gospodării din localitatea Laslea au probleme cu inundațiile. Oamenii au solicitat ajutorul autorităților pentru evacuarea apei.

IMPORTANT – DRUMURI BLOCATE ȘI ACOPERITE DE APE ÎN JUDEȚ. VEZI LISTA!

Update ora 12.10 – Inundații în Netuș și Iacobeni
Echipaje de pompieri si SVSU intervin pentru evacuarea apei din subsolurile a 7 gospodarii in ce au fost inundate in localitatea Netus si alte 4 subsoluri inundate in localitatea Iacobeni.
foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu